Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Limbažnieki spiesti atzīt Sāmsalas volejbolistu pārākumu

Limbažnieki spiesti atzīt Sāmsalas volejbolistu pārākumu
Foto: facebook/OC-LimbažiMSĢ-2017

"Credit24" meistarlīgā šodien OC "Limbaži"/MSĢ savā laukumā trijos setos piekāpās "Saaremaa VK".

Šodien Limbažu 3. vidusskolā OC “Limbaži”/MSĢ puiši lika krietni pasvīst līgas čempioniem “Saaremaa VK” volejbolistiem. Par spīti zaudējumam ar 0:3 (-17, -23, -25) limbažnieki gan 1. setā izvirzījās vadībā ar 5:2, gan ar 17:13 – otrajā, gan ar 15:10 – trešajā setā. Tikai ar lielu piepūli sāmsaliešiem izdevās uzvarēt visos trios setos, punktu spēlei ar “eisu” pieliekot Sīmam Pilluēram.

Mājinieku rindās Kristaps Šmits guva 15 un Rihards Lazdiņš – 12 (3 – blokā) punktus. Viesiem 15 punkti Edijam Riveram, pa 11 – Pilluēram un Helaram Jalgam.

Tikmēr Tallinā līgas līderus “Bigbank Tartu” uzņēma “Selver Tallinn”. Līderi savu pārākumu pierādīja arī šoreiz, uzvarot ar 3:0 (23, 19, 15). Uzvarētāju rindās pa 11 punktiem Hindrekam Pulkam un Semjuelam Džozefam Volkeram, bet mājiniekiem ar 9 punktiem rezultatīvākais bija Alberts Hurts.

Nākamā spēle Latvijas klubiem 15. decembrī, kad Daugavpils Universitātes volejbolisti uzņems RTU/Robežsardzi, bet SK “Jēkabpils lūši” - VK “Biolars”/Jelgava.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija