Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Uz Daugavpili šajā nedēļas nogalē brauks Jēkabpils un Jūrmalas volejbolisti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Uz Daugavpili šajā nedēļas nogalē brauks Jēkabpils un Jūrmalas volejbolisti
Foto: LVF

Šonedēļ “Credit24” meistarlīgas ietvaros divas spēles savā laukumā aizvadīs “Daugavpils Universitāte”/“Ezerzeme” (DU/“Ezerzeme”), kas daugavpiliešiem līgā būs sezonas atklāšanas mači pašu mājās.

Pēc Covid-19 ierobežojošajiem noteikumiem, ko bija pieņēmusi Daugavpils pilsētas dome pēc slimības uzliesmojuma pilsētā un kas neļāva aizvadīt spēles savā laukumā ne DU/“Ezerzeme”, ne Baltijas Sieviešu volejbola līgas (BSVL) klubam no Daugavpils pilsētas VK “miLATss”, šīs pilsētas komandām būs sezonas pirmās cīņas savā laukumā Baltijas valstu mērogā.

Pretinieki būs spēcīgi – pēdējo gadu divas labākās Latvijas komandas – SK “Jēkabpils Lūši” un “RTU Robežsardze”/”Jūrmala”. Sestdien daugavpilieši uzņems Jūrmalas, bet svētdien kaimiņu cīņā – Jēkabpils vienību.

Daugavpilieši Covid-19 ierobežojošo pasākumu pilsētā dēļ ir aizvadījuši vismazāk cīņu līgā – tikai trīs, kurās punktus gūt nav izdevies. Tikmēr Jēkabpils komanda ar 13 punktiem sešās spēlēs ieņem otro, bet Jūrmalas klubs ar astoņiem punktiem tikpat cīņās – piekto vietu 10 komandu vidū.

Svētdienas spēli starp Daugavpils un Jēkabpils komandām tiešraidē internetā translēs Sportacentrs.com.

DatumsLaiksSpēle
14.11.18:00DU/“Ezerzeme” – “RTU Robežsardze”/”Jūrmala”
15.11.15:00DU/“Ezerzeme” – SK “Jēkabpils Lūši”

Izmantotie resursi:
Uz Daugavpili “Credit24” meistarlīgas mačos...