Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa fināli pārcelti uz janvāra beigām

Rolands Eliņš

Latvijas kausa fināli pārcelti uz janvāra beigām
Foto: LVF

Ārkārtējās situācijas apstākļos, kura Latvijā ir izsludināta līdz 6. decembrim, uz vēlāku laiku pārceltas “Latvijas Kauss volejbolā 2020’’ spēles vīriešiem un sievietēm, tās plānots aizvadīt 2021. gada 30. un 31. janvārī.

“Ierobežojumu dēļ spēlēt šobrīd nedrīkst amatieru komandas, kuru spēlētājiem ar klubu nav noslēgts līgums par atlīdzību,” spēļu pārcelšanas iemeslus skaidro Latvijas Volejbola federācijas (LVF) Klasiskā volejbola sacensību koordinatore Liene Brīkše.

“Tas nozīmē, ka sacensībās nevarētu piedalīties Nacionālās līgas klubi ne vīriešiem, ne sievietēm. Mēs gribam dot iespēju arī viņiem cīnīties par Latvijas kausu un spēlēt pret spēcīgākajiem pašmāju klubiem, kas cīnās Baltijas līgā. Tāpēc ceram, ka pēc ārkārtējās situācijas beigām sacensībās varēs piedalīties visi deviņi pieteikušies klubi vīriešiem un septiņi – sievietēm.”

30. janvārī paredzēti pusfināli vīriešu komandām, bet 31. janvārī – fināls sievietēm un vīriešiem. Vadoties no situācijas Covid-19 “frontē”, iepriekšējo kārtu spēles varētu tikt aizvadītas decembra otrajā pusē vai janvārī.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija