Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Minusa / Jursone uzvar bez cīņas

Minusa / Jursone uzvar bez cīņas
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: beach.lv

Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone šodien Berlīnes FIVB "Grand Slam" posmā tikušas pie pirmās uzvaras, bez cīņas gūstot panākumu pret vācietēm Brinku Abeleri / Juriču.

Kāda no konkurentu pārstāvēm šodien guva savainojumu, tāpēc nevarēja doties cīņā, līdz ar to uzvara bez cīņas tika piešķirta latvietēm Ingunai Minusai un Inesei Jursonei. Rīt latvietes turpinās sacensties Berlīnes smiltīs.

eSports.lv jau ziņoja, ka šodienas pirmajā spēlē Latvijas duets piekāpās amerikānietēm Eiprilai Rosai un Dženiferai Bosai – 1:2 (14:21, 21:19, 10:15).

Rīt H grupā Minusa / Jursone tiksies ar francūzietēm Morganu Faurē un Virdžīniju Sarpo, kas turnīrā izsētas ar 24. numuru (latvietes izsētas ar 25. numuru - aut.).

Izmantotie resursi:
fibv.com


, 2008-06-11 20:23, pirms 16 gadiem
japacinaas par 2.vietu ar francuuzieteem
, 2008-06-11 21:03, pirms 16 gadiem
copmanis rakstīja: japacinaas par 2.vietu ar francuuzieteem

točna?
, 2008-06-11 21:28, pirms 16 gadiem
laime nelaimē
, 2008-06-11 21:46, pirms 16 gadiem
neznez rakstīja: točna?

cik peedeejaa laikaa esmu lasijis Tavus komentaarus, rodas sajuuta, ka Tavs niks vienkaarshi iepaarda Tavaam domaashanas speejaam
, 2008-06-11 23:58, pirms 16 gadiem
Ja rīt vācietes piedalās un uzvar brazīlietes tad mūsējās var pat 1 vietu grupā paņemt.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.