Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Juniori piekāpjas poļiem, juniores - vācietēm

Juniori piekāpjas poļiem, juniores - vācietēm
Latvijas junioru izlasei turnīrs noslēdzies bez uzvarētiem setiem
Foto: www.cev.lu

Šodien pasaules junioru čempionāta volejbolā kvalifikācijas turnīros zaudējumus piedzīvoja abas Latvijas jauniešu izlases. Meitenes trīs setos piekāpās vācietēm, joprojām visa turnīra gaitā nespējot uzvarēt ne seta.

Pirmos divus setus latvietes zaudēja diezgan pārliecinoši, katru ar pabeidzot ar 15 punktiem, bet trešajā setā spēja izrādīt lielāku pretestību, piekāpjoties vien ar 24:26. Latvijas izlases rindās 10 punktus guva Anete Briņķe, bet pa septiņiem pievienoja Monta Strazdiņa, Anna Embrekte un Rūta Treija. Vācietēm labākās bija Nele Bārbere un Luiza Lipmane, kuras guva pa 15 punktiem.

Latvietēm rīt turnīra pēdējā spēle ar Grieķijas izlasi – arī grieķietes kvalifikācijā ir piedzīvojušas tikai zaudējumus, tomēr, atšķirībā no Latvijas izlases, pratušas uzvarēt trīs setus (divus pret Horvātiju, vienu pret Vāciju).

Tikmēr puišu izlase šodien aizvadīja turnīra pēdējo spēli pret Polijas izlasi. Latvijas kontā kārtējais zaudējums trīs setos (14:25, 11:25, 11:25), un turnīrs mūsējiem noslēdzies pēdējā vietā apakšgrupā. Jurija Deveikus vadītās komandas rindās rezultatīvākie bija Klements Aleksāns un Māris Lancmanis, kuri guva pa pieciem punktiem, bet poļiem labākais ar 12 punktiem bija Bartošs Bednožs.

Arī puišu izlase nav spējusi uzvarēt ne seta, tiesa, atšķirībā no meitenēm, kurām vēl viena spēle priekšā, juniori savu kvalifikācijas turnīru jau ir pabeiguši.

Izmantotais avots:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-11 22:25, pirms 11 gadiem
Žēl šīs izlases čaļus ...., viņi nebija pelnījuši šadu sezonas noslēgumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-11 23:19, pirms 11 gadiem
meita rakstīja: Kauna traips Latvijai ! Lai iet dambreti , lempji, kauliņus bīdīt!
Nekāds kauna traips viņi nav, ja skaita, ka spēlēja, praktiski, 95. gada izlase. Kauna traips ir vienīgi mūsu treneru korpuss, kuri sāk gatavot jauniešus čempionātam nedēļu iepriekš. Tāds nu ir tas mūsu volejbols. Novēlu nenokārt galvas un labu pludmales volejbola sezonu
, 2013-05-12 18:16, pirms 11 gadiem
meita rakstīja: Kauna traips Latvijai ! Lai iet dambreti , lempji, kauliņus bīdīt!
Ko tu visu laiku čīkst? Nevis meita tev niks, bet vecmeita. Nelaimīgos komentārus liec sev dir5ā.
, 2013-05-12 18:16, pirms 11 gadiem
meita rakstīja: Kauna traips Latvijai ! Lai iet dambreti , lempji, kauliņus bīdīt!
Ko tu visu laiku čīkst? Nevis meita tev niks, bet vecmeita. Nelaimīgos komentārus liec sev dir5ā.
, 2013-05-13 12:55, pirms 11 gadiem
Kapēc nepiemin, ka mūsu kaimiņi Igauņi visus uzvar???
, 2013-05-13 22:57, pirms 11 gadiem
Jā, igauņiem liels panakums, PČ fināl ā spēlēs Krievija, Francija, Serbija un Igaunija.
kasisk rakstīja: Kapēc nepiemin, ka mūsu kaimiņi Igauņi visus uzvar???
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.