Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Dainis Āzens

Vai SK "Babīte" Latvijas kausam pievienos čempiona titulu?

Vai SK "Babīte" Latvijas kausam pievienos čempiona titulu?
Šobrīd par pussolīti tuvāk titulam ir Latvijas kausa īpašnieces SK "Bab'te" spēlētājas
Foto: www.facebook.com/skBabiteVolley

12. aprīlī ne tikai atzīmēs pirmā kosmonauta došanos izplatījumā un Ķīpsalā Latvijas Volejbola federācijas kopsapulcē vētīs Latvijas volejbola stratēģiju. Vakarā Jelgavā noskaidrosies, kura no komandām – VK “Jelgava” vai SK “Babīte” - saņems Latvijas čempionāta zeltu un kura – sudrabu.

Ceturtdien, pulksten 20:00, Jelgavas sporta hallē sāksies otrā Latvijas čempionāta finālspēle starp mājiniecēm no VK “Jelgava” un SK “Babīte” volejbolistēm. Pirmajā cīņā SK „Babīte” savā laukumā uzvarēja ar 3:1 (16, -21, 27, 13), bet vairāk šosezon komandu ceļi nav krustojušies.

Lai izcīnītu čempiona kausu, Babītes volejbolistēm der uzvara ar jebkādu rezultātu, bet, ja jelgavniecēm izdosies revanšēties, gaidāms tā sauktais zelta sets līdz 25 punktiem un vienas komandas divu punktu pārsvaru.
Ar Jelgavas kluba treneri Jāni Leiti nosmejamies, ka būs “zelta sets”, jo tieši tā, turklāt viesos, abas komandas vinnēja savas pusfināla sērijas – jelgavnieces Daugavpilī un babītietes – Rīgā. “Viss atkarīgs no noskaņošanās,” saka Leitis. “Pirmajā mačā pretinieces vinnēja 3. setu un sāka spēlēt ievērojami brīvāk, bet mēs sasprindzinājāmies. Ja mēs noskaņosimies, tad var būt kā Daugavpilī, kur pretinieces noservējām, ja pretinieces, - uzvarēs viņas.” Spēlētājas treneris “skaņojot” jau kopš pirmās sērijas spēles beigām.

Arī Babītes kluba treneris Artūrs Tinte pēc iepriekšējās spēles uzsvēra koncentrēšanās nozīmi pirms otrā mača. “Viss sākas no sākuma, un iepriekšējā uzvara nekādas lielās priekšrocības nedod. Mums tā ir svarīgākā spēle sezonā, pat pēdējās četrās sezonās. Pagājušajā gadā Ingunas Minusas komandai finālā zaudējām abas spēles, šogad esam spēruši jau vienu solīti uz priekšu. Esam simtprocentīgi gatavi cīņai. Vakar, kad treniņā runājām, bija sajūta, ka meitenes ne tikai ir gatavas, bet arī ļoti grib uzvarēt. Jātiecas pēc otras uzvaras, lai viss neizšķiras divos punktos!”

Izmantotie resursi:
volejbols.lv


, 2018-04-11 20:52, pirms 6 gadiem
Babīte čempiones
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"

Vakar pēc uzvaras izšķirošajā pusfināla spēlē un iekļūšanas finālā “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka jēkabpiliešiem labi padevušās planējošās serves, bijusi laba kopējā spēle, kā arī uzslavēja skatītājus.
Foto: Jēkabpils "Lūši".
2

Jēkabpils ''Lūši'' izšķirošajā spēlē sasniedz Latvijas čempionāta finālu

LETA. Jēkabpils "Lūši" trešdien ar uzvaru savā laukumā iekļuva "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.
RSU/MSĢ komanda. Foto: RSU Sporta Klubs.

Rīgas Stradiņa universitātes komanda pirmoreiz kopš 2019. gada sasniedz LČ finālu

Šosezon Baltijas Volejbola līgā triumfējusī "Rīgas Stradiņa universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" arī Latvijas meistarsacīkšu pusfināla otrajā spēlē pārspēja "Spēka un fiziskās attīstības klubu"/"Daugavpils Universitāti".