Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Meistarlīgā uz Latviju brauc Klaipēdas komanda un seškārtējā līgas čempione “Selver”

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Meistarlīgā uz Latviju brauc Klaipēdas komanda un seškārtējā līgas čempione “Selver”
Jēkabpils Lūši. Foto: volejbols.lv

Nedēļas nogalē “Credit24” meistarlīgā “RTU Robežsardze”/“Jūrmala” un SK “Jēkabpils Lūši” mājās aizvadīs pa spēlei ar Klaipēdas “Amber Volley”, bet jūrmalnieki tiksies arī ar Tallinas “Selver”.

Divi mači nedēļas nogalē būs “RTU Robežsardze”/“Jūrmala” komandai. Sestdien jūrmalnieki tiksies ar seškārtējo līgas čempioni Tallinas “Selver”, kura šosezon atkal ir tikpat spēcīga kā tās ziedu gados Baltijas līgas sākuma posmā. Vienu trofeju – Igaunijas kausu – tallinieši šosezon jau ir izcīnījuši, un vēl divas – Igaunijas un “Credit24” meistarlīgas uzvarētāju tituli – viņiem ir padomā.

Abas komandas šosezon vēl nav tikušās. Pēc “Selver” atdzimšanas četrās pēdējās savstarpējās spēlēs Baltijas valstu komandu līgā igauņi Jūrmalas vienības priekšteci “RTU Robežsardze” komandu ir uzvarējusi. “Selver” šobrīd ieņem trešo vietu turnīra tabulā un ar uzvarām divās atlikušajās cīņās var nodrošināt otro vietu pamatturnīrā.

Spēles tiešraidi būs pieejama “RTU Robežsardze”/“Jūrmala” Facebook kontā.

Tikmēr “RTU Robežsardze”/“Jūrmala” šobrīd ir priekšpēdējā septītajā vietā, un teorētiski to var apsteigt arī Klaipēdas volejbolisti. Tomēr jūrmalnieki vairāk raugās uz augšu ar labām iespējām apsteigt vienu vai divus klubus un sagādāt ērtākus pretiniekus ceturtdaļfinālā. Pēdējā laikā labi spēlējošajiem jūrmalniekiem nekas nebūs pretī sarūgtināt arī “Selver” volejbolistus, kurus divreiz uzvarot, “RTU Robežsardze”/“Jūrmala” var finišēt pat trešajā vietā pamatturnīrā.

Svētdien jūrmalnieki uzņems līgas pastarīti “Amber Volley”, pret kuru februāra beigās būs jāspēlē izbraukumā. Lai pakāptos augstāk turnīra tabulā, šī spēle mājiniekiem ir jāuzvar.

Spēles tiešraidi būs pieejama “RTU Robežsardze”/“Jūrmala” Facebook kontā.

Šobrīd labākā Latvijas komanda “Credit24” meistarlīgā SK “Jēkabpils Lūši”, kura sestdien uzņems Lietuvas komandu, ir tuvu tam, lai finišētu ceturtajā vietā pamatturnīrā. Tam nepieciešama uzvara atlikušajās divās spēlēs ar Klaipēdas klubu.

Spēles tiešraidi būs pieejama SK “Jēkabpils Lūši” Facebook kontā.

Baltijas Sieviešu volejbola līgā spēles šonedēļ nenotiks.

Izmantotie resursi:
“Credit24” meistarlīgā uz Latviju brauc...

     [+] [-]

, 2021-02-12 08:33, pirms 3 gadiem
''Paldies''sportacentram. Nav translāciju. Facebookā ar no malas uzliktu nekustīgu kameru volejbols nav baudāms.