Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pekmanam par vietu izlases sastāvā liedz pacīnīties savainojums

Pekmanam par vietu izlases sastāvā liedz pacīnīties savainojums
Foto: www.cev.lu

Pēc atkārtotas kājas traumas Latvijas izlases volejbolists Reinis Pekmans izlases koptreniņos nepiedalās, krājot spēkus svaru zālē.

Pēc Latvijas vilku atgriešanās no draudzības spēlēm Portugālē vienībai no diviem savainotajiem spēlētājiem pievienojās cēlājs Edvīns Skrūders, bet individuāli turpina gatavoties Reinis Pekmans.

Skrūders pēc potītes traumas, kuras dēļ viņš netika uz pārbaudes spēlēm ar Portugāli, ir gandrīz pilnībā atguvis darbaspējas. Kāja vēl tiek saudzēta, taču pilnīga izveseļošanās tuvojas beigām.

Sarežģītāka situācija bija diagonālajam uzbrucējam Reinim Pekmanam, kuru līdzīgs kājas savainojums piemeklēja jau otro reizi šajā vasarā. Viņš šobrīd turpina gatavoties svaru zālē individuāli, atgūstot fizisko formu, un komandas koptreniņos nepiedalās.

“Reinis pats iet uz svaru zāli un trenē fizisko kondīciju,” situāciju skaidro Latvijas valstsvienības galvenais treneris Avo Kēls. “Viņš bija savainots, un šobrīd izlases kopējā darbā nepiedalās. Žēl, ka viņam tā ir sanācis. Šobrīd treniņus turpina 14 spēlētāji. Ja tāda vajadzība radīsies, domāsim, ko darīt.”

Tā kā vīriešu izlasei augustā jāaizvada tikai divas spēles Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra, visticamāk, Reinim cerības uz dalību šajā turnīrā jāatliek uz janvāri.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

     [+] [-]

, 2018-08-11 12:41, pirms 6 gadiem
Вы забудете о сигаретах на следующее утро, если воспользуетесь этим советским методом БРОСИТЬ КУРИТЬ БЕЗ УСИЛИЙ! Ни физический, ни моральных усилий прикладывать не нужно. По этому методу я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а стаж 26 лет был!