Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Volejbola izlase atkārtoti apspēlē "Iskra" volejbolistus

Volejbola izlase atkārtoti apspēlē "Iskra" volejbolistus
Latvijas izlases volejbolisti
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas vīriešu volejbola izlase šodien aizvadīja savu otro treniņspēli, tiekoties ar Krievijas Superlīgas klubu Odincovas „Iskra”. Arī šodien, tāpat kā pirmdien, uzvaru svinēja mūsējie – 3:2.

Jau ziņojām, ka gatavojoties Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, Latvijas vīriešu volejbola izlase pirmdien aizvadīja pirmo treniņspēli pret Krievijas Superlīgas klubu Odincovas „Iskra” un svinēja uzvaru ar 3:1. Ja pirmajā mačā malā palika Valters Ramma, Jānis Vāvers, Hermans Egleskalns, Romāns Saušs, Viktors Koržeņevičs, Ingars Ivanovs un Andrejs Baburovas, tad šodien atelpa tika dota citiem – brāļiem Gundaram un Armandam Celitāniem, Ansim Medenim, Jānim Pēdam, Andrejam Zavorotnijam, Laurim Iecelniekam un Austrim Štālam.

Cēlāja pozīcijā šodien maču iesāka Deniss Petrovs, diagonāles pozīcijā darbojās Hermans Egleskalns, pirmie tempi – Jānis Vāvers un Viktors Koržeņevičs, Otrie tempi Valters Ramma un Andrejs Baburovs, bet libero pozīcijā darbojās Ingars Ivanovs. Spēles gaitā mačā iesaistījās arī Aivars Petruševics, Romāns Saušs un Agris Leitis.

Mača gaitā Latvijas izlase šodien bija nokļuvusi zaudētāju lomā ar 1:2, bet visā mačā prata izcīnīt uzvaru ar 3:2 (23:25, 25:22, 20:25, 25:21, 15:9).

No 12. līdz 14. augustam izlase piedalīsies pārbaudes turnīrā Igaunijas pilsētā Pērnavā, kur bez Latvijas komandas piedalīsies arī igauņi, kā arī Kanādas un Turcijas valstsvienības.

Izlases kandidātu sarakstā iekļauti: Deniss Petrovs, Agris Leitis, Viktors Koržeņevičs, Jānis Vāvers, Andrejs Zavorotnijs, Armands Celitāns, Jānis Pēda, Valters Ramma, Toms Šmēdiņš, Aivars Petruševics, Lauris Iecelnieks, Romāns Saušs, Andrejs Baburovs, Ansis Medenis, Gundars Celitāns, Hermans Egleskalns, Ingars Ivanovs un Austris Štāls.

Jau ziņojām, ka Latvijas izlase cīņu par iekļūšanu olimpiskajās spēlēs, kas 2012. gadā risināsies Londonā, uzsāks no izslēgšanas kārtas, kur mūsu pretinieki būs Ungārijas izlase.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-11 17:47, pirms 13 gadiem
puikas, malači ! Ceram uz labu spēli atbildīgajos momentos.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Ap 5000 jauniešu cīnījušies par "top! kausu" volejbolā

Pagājušo svētdien, 21.aprīlī, Rīgā norisinājās 20. vispārizglītojošo skolu volejbola turnīra “top! kauss” 2024 finālsacensības. Kopumā tajās piedalījās 4772 skolēni no 602 komandām un 247 skolām, pārstāvot 34 novadus un 6 valstspilsētas. Septiņu stundu laikā tika izspēlētas 672 spēles uz 16 laukumiem, četrās grupās, ar 7 minūšu laika ierobežojumu un neierastu segumu - iekštelpu zālienā, kā arī uz diviem dažādiem grīdu segumiem.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.