Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

U19 izlasei pēdējais mačs EČ kvalifikācijā pret favorīti Vāciju

Rolands Eliņš

U19 izlasei pēdējais mačs EČ kvalifikācijā pret favorīti Vāciju
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas meiteņu U19 izlase šovakar „Sportacentrs.com TV” kanāla tiešraidē noslēgs dalību Eiropas čempionāta atlases turnīrā. Ar vēlmi sagādāt līdzjutējiem pirmo uzvaru mūsu meitenes cīnīsies pret favorīti Vācijas izlasi.

Latvijas U19 izlase aizvakar četros setos piekāpās Slovēnijai, bet vakar pret Horvātiju neizdevās uzvarēt ne seta. Vēl palikusi spēli pret Vāciju, taču jau šobrīd skaidrs, ka augstāk par trešo vietu grupā neizdosies pacelties un finālturnīrs paliks neaizsniegts.

Vācijas izlase savukārt cīnīsies par pirmo vietu grupā. Vācietes ir nostādījušas sevi ļoti pateicīgā pozīcijā, jo uzvarēja abās pirmajās spēlēs, abās zaudējot tikai vienu setu. Vismaz otrā vieta grupā Vācijai jau garantēta, taču otrā vieta vēl negarantēs tikšanu ārā no grupas. Lai būtu par to drošas, Vācijai šovakar nepieciešama uzvara.

“Pret Vāciju mums vairs nav ko zaudēt. Jāizdara viss, ko mākam pašas.” pēc vakardienas spēles sacīja Latvijas izlases kapteini Paula Nečiporuka. “Pret Horvātiju bija grūti, un maz bija to lietu, kas izdevās. Atkal iekritām servju uzņemšanā. Nez vai Horvātija bija tik daudz spēcīgāka par Slovēniju, kā liecina rezultāts. Pašas nospēlējām sliktāk. Savukārt pašām serves šoreiz nesanāca tik labas un neiekrita tur, kur plānots.”

Vakar Latvijas izlasei īpaši neveiksmīgs bija pirmais sets, kurā tika gūti tikai astoņi punkti. Arī Vācijas meitenes vakar pret Slovēniju iesāka pieticīgi, pirmo setu zaudējot 18:25, bet pēc tam sekoja divi seti, kuros vācietes dominēja ar 25:21.

Latvijas un Vācijas spēle paredzēta šovakar 19:00 „Elektrum” Olimpiskajā sporta centrā. Spēle būs pieejama arī „Sportacentrs.com TV” kanālā, kā arī portālā Sportacentrs.com.

EČ U19 kvalifikācijas 3. kārta. I grupa (Rīga)

VKomandaU-ZSAP
1.Vācija2-06-26
2.Horvātija1-14-33
3.Slovēnija1-14-43
4.Latvija0-21-60

Izmantotie resursi:
LATVIJA ZAUDĒ HORVĀTIJAI EIROPAS U19 VOLEJBOLA...