Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars"/"Jelgava" piedzīvo kārtējo zaudējumu Baltijas līgas mačos

Rolands Eliņš

"Biolars"/"Jelgava" piedzīvo kārtējo zaudējumu Baltijas līgas mačos
"Biolars/Jelgava". Foto: "Biolars/Jelgava", facebook

LETA. Kārtējo zaudējumu Baltijas volejbola "Credit24 Meistarlīgā" svētdien piedzīvoja Latvijas komanda "Biolars"/"Jelgava".

Jelgavnieki izbraukumā ar 0-3 (21:25, 18:25, 13:25) piekāpās vienai no spēcīgākajām Igaunijas komandām Tallinas "Selver".

"Biolars"/"Jelgava" sastāvā desmit punktus guva Maksims Morozovs, bet par vienu punktu mazāk pievienoja Aivis Āboliņš.

Kopvērtējumā ar 30 punktiem 11 spēlēs vadībā ir Tartu "BigBank", bet tālāk ar 24 punktiem seko RTU/"Robežsardze", kas aizvadījusi desmit spēles. Trešā ar 22 punktiem ir Tallinas "Selver", no kuras vienu punktu atpaliek čempione "Saaremaa". Pirmo piecinieku ar 18 punktiem noslēdz "Parnu", kuru trenē Latvijas valstsvienības stūrmanis Avo Kēls.

Savukārt 17 punktus guvusi "Rakvere", bet 12 punkti ir Jēkabpils "Lūšiem", tālāk ar desmit punktiem seko Tallinas "TalTech", bet deviņi punkti ir "Daugavpils Universitātei". Desmitā ar četriem punktiem ir "Limbaži"/MSĢ, bet viens punkts ir "Biolars"/"Jelgava" vienībai.

Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, astoņām labākajām tiekot izslēgšanas spēlēs.

Pērn par Baltijas līgas čempioni kļuva Igaunijas vienība "Saaremaa", bet Jēkabpils "Lūši" pirmo reizi kluba vēsturē ieguva bronzu, pēc tam kļūstot arī par Latvijas čempioniem.

Izmantotie resursi:
LETA