Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Dažās epizodēs riskējām, bet tas šoreiz attaisnojās"

Andrejs Siliņš

Ozoliņš: "Dažās epizodēs riskējām, bet tas šoreiz attaisnojās"
Atvars Ozoliņš un Ingars Ivanovs. Foto: cev.lu

Pēc uzvaras pār Beļģiju, kas ļāva nodrošināt vietu Eiropas Zelta līgā volejbolā arī nākamsezon, Latvijas izlases volejbolists Atvars Ozoliņš stāstīja, ka pēc pirmā zaudētā seta komanda ieklausījusies trenera Avo Kēla teiktajā, kas motivējis turpmāko cīņu aizvadīt krietni labāk.

"Pēc pirmā seta treneris Avo Kēls spēja rast pareizos motivējošos vārdus un tie noņēma komandā iekšējo spriedzi, sākām spēlēt brīvāk un atraisītāk," Atvars Ozoliņš kā atslēgas brīdi uzvarā pār beļģiem atzīmēja pārtraukumu pēc pirmā zaudētā seta (16:25).

"Centāmies viens otram daudz palīdzēt un dažās epizodēs arī riskējām, bet varu teikt, ka risks šoreiz attaisnojās. Kopējā fiziskā kondīcija komandai ir laba, tiesa, man pašam ceturtā seta sākumā kājās nedaudz sākās krampji. Mēs turpinām uzcītīgi gatavoties atlikušajām apakšgrupas spēlēm un ceram, ka šī nav mūsu pēdējā uzvara turnīrā," sacīja Latvijas komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Lai saglabātu cerības uz uzvaru A grupā, Latvijas vīriešu volejbola izlasei nākamajā spēlē Slovākijā ir jāizcīna uzvara 3 punktu vērtībā (ar 3:0 vai 3:1), kā arī jācer, ka Beļģijas volejbola izlase paveiks nelielu brīnumu un uzvarēs pārliecinoši turnīru aizvaidošo Turciju ar 3:0 vai 3:1.

Pēdējo mājas spēli Latvijas vīriešu volejbola izlase aizvadīs svētdien, 16. jūnijā, plkst. 18.00 Daugavas Sporta namā pret Turciju.

Izmantotie resursi:
Latvijai otrā uzvara pēc kārtas, Zelta līgā...