Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas Volejbola federācijai jauns ģenerālsekretārs

Latvijas Volejbola federācijai jauns ģenerālsekretārs
Jaunais LVF ģenerālsekretārs Kaspars Timermanis
Foto: LVF

Par Latvijas Volejbola federācijas (LVF) jauno ģenerālsekretāru apstiprināts Kaspars Timermanis, bet Edgars Zaiženijs atkal pievērsīsies pludmales volejbola sfēras koordinēšanai.

Šodien kārtējā LVF valdes sēdē viens no darba kārtības jautājumiem bija izmaiņas LVF ģenerālsekretāra amatā. Ar šodienu ģenerālsekretāra amata pienākumus veiks LVF valdes loceklis Kaspars Timermanis. Līdz šim amatu ieņēmušais Edgars Zaiženijs atgriezies pie Latvijas pludmales volejbola saimniecības koordinēšanas.

Kopš 18. janvāra šī ir jau piektā LVF jaunās valdes sēde. LVF kopsapulces laikā nospraustais jaunais virziens ietver sevī aktīvu darbu, sadalot valdes locekļu atbildības sfēras un valdei regulāri lemjot par svarīgākajiem volejbola dzīves jautājumiem.

Izmaiņas ģenerālsekretāra amatā ataino LVF kursa maiņu no kontrolējošas uz volejbola dzīvi atbalstošu organizāciju. Pieņemt lēmumu par izmaiņām palīdzējusi arī LVF vadības vizīte Starptautiskās volejbola federācijas (FIVB) galvenajā mītnē Lozannā (Šveice), sniedzot iedvesmu turpmākajiem darbiem. LVF vēlas kļūt par sporta veidu koordinējošu volejbola iestādi, kas rada labvēlīgu augsni sporta veida attīstībai Latvijā, izmantojot visas iespējas, ko sniedz FIVB attīstības un tālākizglītības programmas.

Tāpat LVF vairāk grib izcelt atbalstītāju un sponsoru lomu, strādājot pie abpusēji izdevīgu attiecību veidošanas gan ar jau esošajiem, gan ar jauniem atbalstītājiem.

„Manuprāt, ir pēdējais laiks sākt aktīvi darboties, lai atgūtu volejbola bijušo varenību. Ir ļoti daudz darba, kas mums jāpaveic, lai sasniegtu ambiciozos mērķus, jo mēs vēlamies, lai Latvija atkal kļūst par volejbola lielvalsti,” par pārmaiņām saka Kaspars Timermanis. „Mūsu uzdevums ir spert visus soļus – gan lielus, gan mazākus, lai to sasniegtu.”

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

     [+] [-]

, 2019-04-09 19:52, pirms 5 gadiem
Cerams, ka šim personāžam tagad būs mazāk laika volejbola spēļu komentēšanai...It sevišķi pludmales volejbola...

     [+] [-]

, 2019-04-09 20:33, pirms 5 gadiem
Jā. Tagad tiks meklēti jauni komentētāji. Visi gribētāji varēs pieteikties!