Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Dainis Āzens

Avo Kēls: "Mēs šodien bijām iemesls, kāpēc Izraēla nevarēja iesist"

Avo Kēls: "Mēs šodien bijām iemesls, kāpēc Izraēla nevarēja iesist"
Foto: cev.lu

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru ar uzvaru Jelgavā noslēguši Avo Kēla vadītie Latvijas izlases volejbolisti, Jelgavā četros setos uzvarot Izraēlu. Treneris dalījās ar secinājumiem par šodienas spēli un visu kvalifikācijas ciklu kopumā.

“Tas bija mūsu pienākums – uzvarēt savās mājās savu skatītāju priekšā, kuri mums tic,” vispirms pēc mača LTV teica Reinis Pekmans. “Domāju, ka esam guvuši labu pieredzi. Jaunie jau nedaudz ir iespēlēti šādas raudzes sacensībās, un domāju, ka nākamajā Eiropas meistarsacīkšu ciklā mums ir labas izredzes kvalificēties finālturnīram. Kopumā mēs paši, spēlētāji, pievīlām treneri, zaudējot pirmo spēli Izraēlā. Avo mums ir devis ticību, ka varam, un jaunu skatījumu uz volejbolu.”

“Ja kāds treneris saka, ka neesam izdarījuši kaut ko, iemesls ir tīkla otrā pusē. Šodien mēs bijām tas iemesls, kāpēc Izraēla nevarēja iesist uzbrukumā un uzņemt serves,” spēles apskatu ar abu maču ar Izraēlu salīdzināšanu sāka Latvijas izlases galvenais treneris Avo Kēls. “Bija līdzīga spēle. Otrajā setā Izraēla labi bloķēja un cīnījās aizsardzībā, trešajā setā bija pilnīgi otrādāk. Visos setos viena – divas izspēles beigtos savādāk, un rezultāts būtu cits. Par izšķirošo brīdi varēja kļūt otrais sets, taču mūsu komanda nesalūza.”

Vaicāts novērtēt aizvadīto kvalifikācijas ciklu, treneris atzīmēja, ka viņa kļūda bija lielākas, nekā vajadzēja, slodzes pirms Eiropas Sudraba līgas. “Spēlētāji rāvās trenēties, bet es viņus nepiebremzēju. Ja runājam par kvalifikāciju, uzskatu, ka Igaunija bija spēcīgākā komanda no visām šajā kvalifikācijas turnīrā. Savukārt ar Izraēlu bija turnīra pirmā spēle, turklāt viesos. Divos pirmajos setos Izraēlā nedaudz veiksmīgāki galotnē bija mājinieki, bet trešajā setā mēs salūzām. Pēc zaudējuma tur bija ļoti grūti iekļūt finālturnīrā. Nav teikts, vai mēs tur būtu, ja būtu uzvarējuši Izraēlā. Šobrīd mēs esam līdzīgā situācijā, kā bija Igaunija, kad to sāku trenēt. Arī ar Igauniju uzreiz nekas neizdevās, bet ar Latviju esam bijuši kopā divus ar pusi mēnešus. Tāpēc man būtu interesanti vadīt komandu arī nākamajā ciklā, taču tas būs atkarīgs no Latvijas Volejbola federācijas.”

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija


, 2019-01-10 10:07, pirms 5 gadiem
Vajag mums kādu Krievijas treneri, piemēram Borisu Kolčinu pievilināt!
Foto: LVF

Vai "Jēkabpils Lūši" lauzīs mājinieku lāstu un kļūs par čempioniem?

Iespējams, jau šovakar Jēkabpilī uzzināsim uzvarētājus “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā. Sērijā līdz trim uzvarām SK “Jēkabpils Lūši” volejbolisti ir vadībā (2-1) pret “Ezerzeme”/DU un sērijas ceturto spēli aizvadīs savā laukumā. Cīņas sākums plkst. 19.45, tiešraide LTV7.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.