Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Saušs: "Latvijas volejbola izlase ir finālturnīra līmenī"

Saušs: "Latvijas volejbola izlase ir finālturnīra līmenī"
Romāns Saušs
Foto: Volejbols.lv

Latvijas volejbola izlases otrā tempa uzbrucējs Romāns Saušs sarunā ar laikrakstu "Diena" saka, ka beidzot ir jātiek uz Eiropas čempionāta finālturnīru, mūsu komanda atbilst šādam līmenim.

Iepriekš daudzus gadus Latvijas izlases galvenais treneris bija Raimonds Vilde, taču neizdevās kvalificēties EČ finālturnīram, kur pēdējoreiz tika spēlēts tālajā 1995. gadā.

Romāns Saušs uzskata, ka mūsu izlasei ir augsts potenciāls. Kādus piecus gadus bijām tuvu, lai iekļūtu finālturnīrā, un šoreiz beidzot tas ir jāsasniedz. "Valstsvienībai ne tikai jātiek finālturnīrā, bet tur arī jānospēlē labi," saka volejbolists. Izlasē tagad viss tiek labi organizēts, līdz ar to "atliek tikai strādāt un parādīt, ko spējam."

Nokļūšana finālturnīrā uzlabotu mūsu spēlētāju pozīcijas daba tirgū un dotu lielu impulsu Latvijas volejbola attīstībai.

Jaunajā ciklā pie Latvijas izlases stūres stājies igauņu speciālists Avo Kēls. Tagad kvalifikācijā būs jāspēlē pret Izraēlu un Igauniju, ko tagadējais Latvijas izlases vadītājs savulaik aizveda līdz finālturnram. Saušs norāda, ka Izraēla mums jāuzvar, varam pārspēt arī Igauniju. "Uzskatu, ka mūsu komanda ir finālturnīra līmenī," saka mūsu spēlētājs.

Šī gada izlasei pirmās spēles būs Eiropas Sudraba līgā. 19. maijā Klāgenfurtē pretī stāsies Austrija, savukārt 23. un 26. datumā Daugavpilī tiks spēlēts ar Maķedoniju un Kosovu.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena", Armands Sametis


, 2018-05-08 23:46, pirms 6 gadiem
Mani mulsina paradokss.
Volejbolu tautas sporta līmenī spēlē vairāk nekā futeni, jo tur ir liels pro masveidīgums, bet kāpēc par volejbolu ir 4-7 komentētāji sc.com...
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"

Vakar pēc uzvaras izšķirošajā pusfināla spēlē un iekļūšanas finālā “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka jēkabpiliešiem labi padevušās planējošās serves, bijusi laba kopējā spēle, kā arī uzslavēja skatītājus.
Foto: Jēkabpils "Lūši".
2

Jēkabpils ''Lūši'' izšķirošajā spēlē sasniedz Latvijas čempionāta finālu

LETA. Jēkabpils "Lūši" trešdien ar uzvaru savā laukumā iekļuva "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.
RSU/MSĢ komanda. Foto: RSU Sporta Klubs.

Rīgas Stradiņa universitātes komanda pirmoreiz kopš 2019. gada sasniedz LČ finālu

Šosezon Baltijas Volejbola līgā triumfējusī "Rīgas Stradiņa universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" arī Latvijas meistarsacīkšu pusfināla otrajā spēlē pārspēja "Spēka un fiziskās attīstības klubu"/"Daugavpils Universitāti".