Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

RVS fantastiskā finālā atspēlējas no 0-2 un triumfē Baltijā, Levinska dominē

RVS fantastiskā finālā atspēlējas no 0-2 un triumfē Baltijā, Levinska dominē
Marta Levinska. Foto: Nacionālā līga volejbolā

Šodien Baltijas līgas volejbolā sievietēm titulu izcīnīja Latvijas labākā komanda RVS, kas atguvās pēc diviem zaudētiem setiem un trillerī ar 13:25, 23:25, 25:18, 25:17, 15:10 pieveica Tallinas "TalTech", kas bija regulārā čempionāta labākā komanda. Uzbrukumā dominēja RVS līdere Marta Levinska.

Ja pirmajā setā RVS volejbolistes nespēja izrādīt pienācīgu pretestību, tad otrajā setā cīņa bija daudz spraigāka. Tiesa, iznākums nemainījās – "TalTech" pēc diviem setiem bija ļoti tuvu uzvarai Baltijas līgā. Taču latvietēm izdevās pagriezt cīņas gaitu par 180 grādiem.

Trešajā setā jau pašā sākumā izdevās iegūt četru piecu punktu vadību, un komfortablais pārsvars tika noturēts, neļaujot sāncensēm pietuvoties. Arī ceturtais sets ritēja pēc līdzīga grafika – RVS izvirzījās vadībā ar 10:5, un igaunietes īpaši tuvāk netika. Tādējādi čempiones tika noskaidrotas piektajā setā.

RVS ņēma virsroku četrās no pirmajām piecām izspēlēm (4:1), atkal tiekot priekšā un vadību vairs neatdodot. Lai iegūtu zeltu, gan bija nepieciešamas vairākas mačbumbas, bet punktu efektīgi pielika komandas kapteine Kristīne Kramēna. Pirms gada RVS izcīnīja Baltijas līgas bronzu, bet šoreiz fantastiskā finālā zelts.

Izcilu spēli aizvadīja RVS uzbrukuma līdere Marta Levinska, kura guva 36 punktus (28 uzbrukumā, četri blokā, četri ar servēm). Tuvākā sekotāja ar 11 punktiem bija Amanda Ērgle, bet desmit punktus savai komandai guva Kramēna un Terēze Hrapāne.

Cīņā par bronzu "Tartu Universitāte/Bigbank", kas vakar pusfinālā četros setos piekāpās RVS volejbolistēm, tika galā ar "Kaunas-VDU" – 3-0 (25:15, 25:12, 25:19).

Tāpat šodien tika aizvadīta viena spēle "Credit24" Meistarlīgā vīriešiem. Tartu "Bigbank" savā laukumā ar 3-1 (25:16, 25:19, 26:28, 25:22) pieveica Tallinas "TalTech", ceturtdaļfināla sērijā ņemot virsroku ar 2-1 un kā pēdējā garantējot dalību "Final 4", kas norisināsies nākamās nedēļas nogalē Sāmsalā. Starp četrām labākajām vienībām ir trīs Igaunijas komandas, bet Latviju pārstāvēs tikai "Jēkabpils Lūši", kas pusfinālā spēkosies ar "Saaremaa" komandu. "Biolars/Jelgava" un "RTU/Robežsardze" izstājās ceturtdaļfinālā.


, 2020-03-08 20:15, pirms 4 gadiem
Apsveicam meitenes! Lai šim seko panākumi arī izlases līmenī!
, 2020-03-08 21:13, pirms 4 gadiem
Nu super!!!
Sieviešu volejbols atdzimst
Atceros kā senos laikos auroras meitenes pa parku trenkāju
, 2020-03-08 21:57, pirms 4 gadiem
Marta velns.
RVS/LU volejbolistes. Foto: Artūrs Stiebriņš

RVS/LU volejbolistes panāka izšķirošo spēli pusfināla sērijā pret "Jelgavu"

LETA. "Rīgas Volejbola skolas"/"Latvijas Universitātes" (RVS/LU) komanda ceturtdien panāca izšķirošo spēli "Optibet" Latvijas sieviešu volejbola čempionāta pusfināla sērijā pret "Jelgavu".
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"

Vakar pēc uzvaras izšķirošajā pusfināla spēlē un iekļūšanas finālā “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka jēkabpiliešiem labi padevušās planējošās serves, bijusi laba kopējā spēle, kā arī uzslavēja skatītājus.
Foto: Jēkabpils "Lūši".
2

Jēkabpils ''Lūši'' izšķirošajā spēlē sasniedz Latvijas čempionāta finālu

LETA. Jēkabpils "Lūši" trešdien ar uzvaru savā laukumā iekļuva "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.