Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Rīgas Volejbola skolas meitenes metīsies cīņa par Baltijas līgas zeltu, tiešraide Sportacentrs.com TV

Rīgas Volejbola skolas meitenes metīsies cīņa par Baltijas līgas zeltu, tiešraide Sportacentrs.com TV
Foto: Rīgas Volejbola skola

Rīgas Volejbola skolas (RVS) meitenes šovakar plkst. 18.00 cīnīsies par Baltijas līgas zeltu, cīnoties ar igauņu vienību “TalTech/Tradehouse”. Spēles tiešraide Sportacentrs.com TV kanālā un arī internetā.

Jau vēstīts, ka vakar Tallinā sākās Baltijas līgas “Final 4” turnīrs, kuru ar panākumu sāka Rīgas Volejbola skolas meitenes. Turnīra pusfinālā RVS četros setos pieveica TU/”Bigbank” - 3:1 (22:25, 25:15, 25:11, 25:14), garantējot sev vietu šovakar paredzētajā finālspēlē. Rīdzinieču pretinieces finālā būs Tallinas “TalTech/Tradehouse” volejbolistes, kuras otrajā no pusfināliem trijos setos (3:0) pieveica TK “Kaunas”-VDU.

Šodien jau plkst. 15.00 tiks uzsākta cīņa par turnīra bronzu, bet trīs stundas vēlāk plānots finālmačs. Ja aizvadītajā gadā Andreja Odinokova vadītā RVS komanda izcīnīja bronzu, tad šogad jau ir spērušās solīti uz priekšu, garantējot sudrabu. Apetīte gan rodas ēdot, tāpēc šodien uzdevums jau ir vēl lielāks – Baltijas līgas zelts! Interesanti, ka pirms gada RVS tieši “TalTech/Tradehouse” komandu atstāja bez godalgām, apspēlējot igaunietes spraigā piecu setu cīņā par bronzu. “Būs grūti! Pagājušajā gadā atņēmām viņām trešo vietu, cīnīsimies,” apņēmīga pirms lielā fināla ir RVS spēlētāja Kristīne Kramēna.

Tallinas komanda ir regulārā čempionāta uzvarētāja, turklāt tās atrāviens no otrajā vietā palikušās “TU/Bigbank” bija 10 punkti (45 un 35). Apspēlēt savas pretinieces finālā rīdzinieces gan var. To viņas apliecināja regulārā čempionāta spēlē, kurā apspēlēja Tallinas vienību ar rezultātu 3:2. Otrajā abu komandu tikšanās reizē (februāra ievadā) Tallinas komanda gan pārliecinoši revanšējās - 3:0. Rīdzinieces savu sastāvu daiļo ar līgas regulārā čempionāta labāko punktu guvēju Martu Kamēliju Levinsku, kamēr Tallinas komanda pretī liek līgas septīto rezultatīvāko spēlētāju Kadī Kulerkam.

Maču abas komandas sāks jau plkst. 18.00. Tiešraide Sporatcentrs.com TV kanālā, kā arī portālā Sportacentrs.com šeit: TalTech/Tradehouse - Rīgas Volejbola...


Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.