Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Jēkabpils Lūšu" pretinieki Meistarlīgas pusfinālā būs "Saaremaa" volejbolisti

"Jēkabpils Lūšu" pretinieki Meistarlīgas pusfinālā būs "Saaremaa" volejbolisti
Foto: volley.ee

Šodien noskaidrota ceturtā komanda, kas nodrošinājusi vietu “Credit 24” Meistarlīgas labāko četru komandu skaitā. “Tartu Bigbank” 1/4 fināla sērijas izšķirošajā trešajā spēlē savās mājās pieveica Tallinas “TalTech” komandu (3:1), tādejādi nodrošinot vietu “Final 4”, kas norisināsies jau nākamajā nedēļas nogalē.

Jau vēstīts, ka pēc vakardienas 1/4 fināla sēriju otrajām spēlēm vietas “Final 4” bija nodrošinājušas “Saaremaa”, Tallinas “Selver”, kā arī “Jēkabpils Lūši” komandas. Tikai vienā no 1/4 finālu sērijām bija nepieciešama trešā spēle, un tajā Tartu “Bigbank” pieveica “TalTech”.

Tādejādi kļuvis skaidrs, ka “Jēkabpils Lūšu” pretinieki turnīra pusfinālā būs regulārā čempionāta uzvarētāji un galvenie favorīti uz uzvaru turnīrā – “Saaremaa” komanda ar latviešu cēlāju Arti Caicu sastāvā. Otrajā pusfinālā tikmēr “Tartu Bigbank” eksaminēs “TalTech”.

Līgas “Final 4” notiks Sāremā sporta hallē 13. un 14. martā. Pirmais pusfināls paredzēts piektdien plkst. 17.00, bet otrais pēc trim stundām – plkst. 20.00.

Aizvadītajā gadā Latviju “FInal 4” turnīrā pārstāvēja vien “RTU/Robežsardze”, ierindojoties ceturtajā vietā, bet vēl pirms gada bronzu izcīnīja “Jēkabpils Lūši”. 2016./2017. gada sezonā Latvijas komandas Meistarlīgā (toreiz vēl Baltijas līga) pārstāvētas nebija, bet vēl gadu iepriekš sudrabu ieguva “Biolars/Jelgava”, bet bronzu izcīnīja “Poliurs/Ozolnieki”.


, 2020-03-08 23:30, pirms 4 gadiem
Kāpēc jau ne pirmo reizi pēdējos gados Final 4 notiks tieši Sāremā?
, 2020-03-09 00:00, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kāpēc jau ne pirmo reizi pēdējos gados Final 4 notiks tieši Sāremā?
Šogad regulārā čempionāta uzvarētāji!
, 2020-03-09 00:10, pirms 4 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: Šogad regulārā čempionāta uzvarētāji!
Tas ir iemesls tam, kāpēc tur notiks Final 4? Citus gadus arī reg. sez. uzvarētājs dabūja šīš tiesības? Vnk neesmu tam tik cītīgi sekojis...
, 2020-03-09 14:21, pirms 4 gadiem
Lūšus pataisīs par kaķīšiem.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.