Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pārmaiņas Volejbola federācijā: apstiprināta jaunā struktūra un izlašu treneri

Pārmaiņas Volejbola federācijā: apstiprināta jaunā struktūra un izlašu treneri
No kreisās - Raimonds Vilde, Almers Ludviks, Jānis Leitis
Foto: LVF

Vakar notikušajā Latvijas Volejbola federācijas (LVF) valdes sēdē tika apstiprināta jaunā federācijas struktūra, komisijas un Latvijas izlašu treneri.

Turpmāk Latvijas Volejbola federāciju vadīs valdes sekretārs Almers Ludviks. Viņa vietnieki klasiskā volejbola jautājumos būs Ainārs Dakša, bet pludmales volejbola jautājumos - Egils Cīrulis. Federācijai būs divi viceprezidenti – Andris Rāviņš un Māris Pēkalis.

Valdes sēdē tika apstiprināti sešu komisiju vadītāji: treneru komisija - Elmārs Rudovičs, jaunatnes komisija - Sandra Budkēviča, senioru komisija - Gundega Drēska, tiesnešu komisija - Ilma Lokmane, pludmales volejbola komisija - Andris Blaka, attīstības komisija - Māris Orups.

Par Latvijas junioru vīriešu izlases treneri (1993./1994.dz.g.) tika apstiprināts Jurijs Deveikus, junioru sieviešu izlases trenere arī turpmāk būs Inguna Minusa, par sieviešu izlases treneri vēlreiz apstiprināts Jānis Leitis. Vīriešu izlasi turpinās vadīt Raimonds Vilde.

Junioru izlases gatavojas Pasaules čempionāta kvalifikācijai, kas notiks no 7.-12.maijam junioriem Francijā, bet juniorēm Bulgārijā. Vīriešu izlase gatavosies Eiropas čempionāta 3.kvalifikācijas kārtai, kas notiks jūnija sākumā, un pasaules čempionāta atlasei, kas no 23.-26.maijam notiks Igaunijā, bet sieviešu izlasei Daugavpilī.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija


, 2013-03-08 15:29, pirms 11 gadiem
Kāds tas Deveikus treneris pats ar to Biolaru netiek galā vēl dod jauniešus.Absurds
, 2013-03-08 16:06, pirms 11 gadiem
zadovskis7 rakstīja: Kāds tas Deveikus treneris pats ar to Biolaru netiek galā vēl dod jauniešus.Absurds
Nomaini lietotājvārdu la*ara.
Tak besij, ka visi domā, ka Tavus stulbos komentārus rakstu es.
, 2013-03-08 20:06, pirms 11 gadiem
zadovskis7 rakstīja: Kāds tas Deveikus treneris pats ar to Biolaru netiek galā vēl dod jauniešus.Absurds
Ne jau tur tas sāls, ka netiek. Šiem pušiem tas ir pēdējais turnīrs jaunatnē. Un uz vienu turnīru jaunu treneri . . . ? ? ? ?
, 2013-03-08 20:33, pirms 11 gadiem
janisC rakstīja: Ne jau tur tas sāls, ka netiek. Šiem pušiem tas ir pēdējais turnīrs jaunatnē. Un uz vienu turnīru jaunu treneri . . . ? ? ? ?
Piekriiitu ka vienu turnir jaunu treneri nav vajadzibas!!!Nez vai vinjam ir zināms vispār provizoriskais sastāvs izlasei un spēlētāju meistarības līmenis. Būs interesanti pavērot sastāvu izlasei uz pasaules čempionāta atlasi!! 2 mēnešu laikā izveidot sastāvu no 3 zināmiem spēlētājiem un pārējiem nezināmiem būs grūts uzdevums trenerim!!
, 2013-03-08 21:18, pirms 11 gadiem
cursed rakstīja: Piekriiitu ka vienu turnir jaunu treneri nav vajadzibas!!!Nez vai vinjam ir zināms vispār provizoriskais sastāvs izlasei un spēlētāju meistarības līmenis. Būs interesanti pavērot sastāvu izlasei uz pasaules čempionāta atlasi!! 2 mēnešu laikā izveidot sastāvu no 3 zināmiem spēlētājiem un pārējiem nezināmiem būs grūts uzdevums trenerim!!
Kāpēc trim, es noteikti zinu piecus, ... nu labi sešus, ... a tālāk?
, 2013-03-09 06:28, pirms 11 gadiem
Labāk uz vienu turnīru jaunu treneri nekā Deveikusu. Tam tak viss ir apnicis, bet jaunais gribēs sevi pierādīt.
Vildem jau arī spēles zīmējums ir bez kombinācijām itkā mums būtu visgarākie spēlētāji kuriem bloku apiet nav problēmu!
, 2013-03-09 09:09, pirms 11 gadiem
Pārmaiņas federācijā? Neredzu!
, 2013-03-10 18:36, pirms 11 gadiem
cursed rakstīja: Piekriiitu ka vienu turnir jaunu treneri nav vajadzibas!!!Nez vai vinjam ir zināms vispār provizoriskais sastāvs izlasei un spēlētāju meistarības līmenis. Būs interesanti pavērot sastāvu izlasei uz pasaules čempionāta atlasi!! 2 mēnešu laikā izveidot sastāvu no 3 zināmiem spēlētājiem un pārējiem nezināmiem būs grūts uzdevums trenerim!!
Šķiet, ka tur pat divi mēneši nav
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Ap 5000 jauniešu cīnījušies par "top! kausu" volejbolā

Pagājušo svētdien, 21.aprīlī, Rīgā norisinājās 20. vispārizglītojošo skolu volejbola turnīra “top! kauss” 2024 finālsacensības. Kopumā tajās piedalījās 4772 skolēni no 602 komandām un 247 skolām, pārstāvot 34 novadus un 6 valstspilsētas. Septiņu stundu laikā tika izspēlētas 672 spēles uz 16 laukumiem, četrās grupās, ar 7 minūšu laika ierobežojumu un neierastu segumu - iekštelpu zālienā, kā arī uz diviem dažādiem grīdu segumiem.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.