Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pēda paliek Loreto komandā

Pēda paliek Loreto komandā
Jānis Pēda
Foto: cronachemaceratesi.it

Latvijas volejbolists Jānis Pēda arī turpmāk spēlēt Itālijas A2 sērijas klubā Loreto „Energy Resources Carilo” komandā, vēsta itāļu mediji.

Jānis Pēda Loreto klubā spēlēja kopš 2005. – 2008. gadam, bet pēc tam pārgāja uz citu A2 līgas vienību „Materdomini Volley Castellana Grotte”. Pēcāk divas sezonas latvietis pavadīja Itālijas A1 sērijas klubā Kuneo, taču pirms pagājušās sezonas atgriezās Loreto.

„Esmu ļoti apmierināts ar to, ka man ir iespēja palikt Loreto. Darīšu visu iespējamo, lai palīdzētu komandai cik vien spēju,” paudis latvietis. Loreto komandā Jānis ir kļuvis par vienu no tās līderiem un līdzīgu sniegumu kā aizvadītajā sezonā kluba vadība gaida no viņa arī nākamsezon.

Visu savu spēlētāja karjeru ārzemēs Pēda pavadījis tieši Itālijā.


, 2012-08-12 18:05, pirms 12 gadiem
Ar to tad arī apsveicam! Vēlam veiksmi!
, 2012-08-16 03:19, pirms 12 gadiem
jā,aizsūti viņam apsveikuma kartiņu!
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.