Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Izveidots domubiedru klubs “100+ draugi volejbolam”

Ints Megnis
Ints Megnis

Izveidots domubiedru klubs “100+ draugi volejbolam”
Latvijas Volejbola federācijas prezidents Jānis Buks un ģenerālsekretārs Kaspars Timermanis. Foto: Latvijas Volejbola federācija

Latvijas Volejbola federācija uzsāk jaunu iniciatīvu jaunatnes volejbola, tiesnešu un treneru izglītības programmu atbalstam. Ikviens, kuram volejbols ir tuvs sirdij, aicināts finansiāli iesaistīties un atbalstīt kādu no volejbola attīstības projektiem.

“Mēs zinām gadījumus, kad uzņēmēji individuāli atbalsta jauniešu startus starptautiskajās sacensībās. Mēs arī zinām gadījumus, kad reģionos labvēļi ir palīdzējuši jauniešiem ikdienā nodrošinot transportu uz volejbola treniņiem. Un tie nav vienreizēji gadījumi. Mēs vēlamies strukturēt un maksimizēt atbalstu talantīgiem jauniešiem, treneriem un tiesnešiem volejbolā, tādēļ radījām domubiedru klubu “100+ draugi volejbolam”,” atklāj LVF prezidents Jānis Buks.

“Šopavasar jau esam paspējuši piesaistīt pirmos volejbola draugus un īstenot pirmos projektus – filmas “Latvijas volejbola leģendas” tapšanu un prezentāciju, kā arī vīriešu izlases pārbaudes spēles Talsos un Jēkabpilī ar dažādām aktivitātēm bērniem un treneriem. Tas ir pierādījums tam, ka volejbols ir dzīvs, volejbolu spēlē un jūt līdzi visā Latvijā un tam ir liels potenciāls, īpaši jaunatnes volejbola lauciņā,” norāda ģenerālsekretārs Kaspars Timermanis.

Klubam “100+ draugi volejbolam” var pievienoties ikviens, veicot ziedojumu 100 EUR apmērā vai vairāk. LVF ir definējusi trīs mērķprogrammas, kurām tiks izlietoti saņemtie finanšu līdzekļi:

• Jauno talantu mērķprogramma
Sporta nometnes jaunajiem volejbolistiem
Stipendijas jauniešiem, kuri gūst sporta izglītību Latvijā
Atbalsts dalībai starptautiskajās sacensībās
• Izlašu mērķprogramma
Atbalsts dāmu izlašu darbam
Atbalsts ceļa izdevumiem jaunajiem profesionāļiem
• Izglītības mērķprogramma
Metodisko materiālu izdošana
Treneru un tiesnešu tālākizglītība

Volejbola draugi, veicot ziedojumu, var norādīt konkrētu mērķprogrammu vai pat mērķi, ja vēlas.

"100+ draugi volejbolam" rekvizīti atbalstam:
Saņēmējs: Latvijas Volejbola federācija
Reģ. Nr. 40008023463
Konta numurs: LV98UNLA0055001137309
Pamatojums: Atbalsts Latvijas volejbolam
Sīkāka informācija par volejbola domubiedru klubu “100+ draugi volejbolam” ir pieejama ŠEIT.