Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Dainis Āzens

Deniss Petrovs grib piepildīt sapni

Deniss Petrovs grib piepildīt sapni
Denisam ir pieredze cīņā ar igauņiem abās laukuma pusēs.
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pirmdien, pulksten 18:00, Latvijas vīriešu izlasei treniņos pievienosies arī Ļeņingradas apgabala “Dinamo” cēlājs Deniss Petrovs, kuram sezona beidzās tikai pirms nedēļas.

Svētdien pēc garās sezonas Krievijā mājās pārlidoja Latvijas izlases cēlājs Deniss Petrovs. Jau divas kārtas pirms pārejas turnīra beigām Ļeņingradas apgabala “Dinamo” izdevās nosargāt vietu superlīgā, kur klubs spēlēs arī nākamajā sezonā. Par to, ar Denisu vai bez viņa, sarunas vēl notiks.

Pēc 11. vietas 14 klubu konkurencē pēc diviem sacensību riņķiem sešas pēdējās komandas sadalījās pa pāriem, ņemot vērā izcīnītās vietas pamatturnīrā, un spēlēja play-out sērijas līdz trim uzvarām. Tajā dinamieši ar 1-3 sērijā piekāpās Krasnojarskas “Jeņisejai”, un nācās piedalīties četru komandu turnīrā par tiesībām arī nākamajā sezonā spēlēt Krievijas spēcīgākajā līgā. Šeit divos sabraukumos, spēlējot katrai ar katru, jau pirms pēdējām divām spēlēm Ļeņingradas apgabala dinamieši bija nodrošinājuši vietu superlīgā arī nākamajai sezonai.

“Pirmajā sabraukumā vinnējām visās spēlēs, un pēc spēles ar Čeļabinskas “Dinamo”, kuru uzvarējām ar 3:1, jau bijām nodrošinājuši vienu no pirmajām divām vietām, kas deva tiesības spēlēt superlīgā arī nākamsezon. Pēdējās divās spēlēs man vairs laukumā doties nevajadzēja,” stāsta Petrovs. Lūgts novērtēt čempionāta beigas, Deniss bilst, ka “otrais aplis pamatturnīrā bija labāks. Un tāpat nospēlējām līdz sezonas beigām. Jā, varējām izbēgt no pārspēlēm, ja būtu uzvarējuši “Jeņiseju”, trīs nedēļas bijām bez spēlēm, taču pēc 3:2 uzvaras pirmajā mačā tālāk jau spēlējām krietni labāk. Bijām favorīti un savu darbiņu izdarījām.”

Šobrīd aģents strādā, lai labā klubā Petrovs spēlētu arī nākamsezon. Iespējams, ka tā būs līdzšinējā komanda, bet tikpat labi, ka tas būs cits klubs. “Šobrīd gribu domāt tikai par izlasi. Lai strādā aģents!” saka volejbolists. “Ar klubu aprunājāmies un pie šīm sarunām vēl atgriezīsimies, kad būs zināms kluba budžets nākamajai sezonai. Veselība ir laba, un ceru, ka tāda tā arī saglabāsies. Bija bažas pirms pēdējām trim spēlēm trijās dienās, kam sekotu treniņi izlasē, bet pēdējās divas spēles treneris mani laukumā nesūtīja, ļaujot spēlēt citiem. Rīt (pirmdien. - LVF Preses dienests) būs fiziskās sagatavotības treniņš izlasē, bet jau otrdien sāksim darboties ar bumbām. Sākumā droši vien kāda nedēļa paies, kamēr sapratīsim, ko Avo Kēls no mums grib tieši volejbola laukumā un kādu spēli no mums gaida. Šobrīd gribu būt ar komandu un paskatīties, ko varu. Daudzus no izlases spēlētājiem jau pazīstu, un jauni man būs vien daži. Turklāt cēlājs Edvīns (Skrūders. - LVF Preses dienests) ir Latvijas čempions un gribēs sevi pierādīt. Varbūt man vietas pamatsastāvā nemaz nebūs,” šķelmīgi piebilst Petrovs. “Ko gaidu no izlases un vasaras? Gaidu labu atmosfēru komandā. Gaidu tikai labu rezultātu. Ceru, ka tā arī būs, un izdosies piepildīt savu sapni – spēlēt Eiropas čempionāta finālturnīrā.”

Pirmā spēle Eiropas Sudraba līgā izlasei paredzēta pēc nepilnām divām nedēļām – 19. maijā Austrijā.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv


, 2018-05-07 14:27, pirms 6 gadiem
Lai izdodas!
No sirds novēlu! 👌
, 2018-05-07 16:02, pirms 6 gadiem
Vai pārbaudes spēles pirms 19.maija būs?
, 2018-05-07 16:10, pirms 6 gadiem
Представьте, а я всего за две недели накачал пресс, подкачал руки и спину и сбросил пару килограмм и это всё, без диет и спорта! Я вообще ленивый и не могу сидеть на диетах и заниматься спортом, но недавно вычитал в одном блоге как можно подкачаться и привести тело в порядок сидя дома и ничего не делая, и я решил опробовать ведь цена вопроса копеечная. От результата был в шоке не только я, никто не верил что так можно накачать пресс и сделать тело красивым, теперь и жена захотела опробовать. Вот тот блог, где подpобнo вcе опиcано--- Блог Домашнего качка
, 2018-05-07 19:28, pirms 6 gadiem
janisC rakstīja: Vai pārbaudes spēles pirms 19.maija būs?
Oficiālas nebūs. Ja kāda treniņspēle.
, 2018-05-24 01:03, pirms 6 gadiem
Petrovs dzīs Skrūderu
un otrādi
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"

Vakar pēc uzvaras izšķirošajā pusfināla spēlē un iekļūšanas finālā “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka jēkabpiliešiem labi padevušās planējošās serves, bijusi laba kopējā spēle, kā arī uzslavēja skatītājus.
Foto: Jēkabpils "Lūši".
2

Jēkabpils ''Lūši'' izšķirošajā spēlē sasniedz Latvijas čempionāta finālu

LETA. Jēkabpils "Lūši" trešdien ar uzvaru savā laukumā iekļuva "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.
RSU/MSĢ komanda. Foto: RSU Sporta Klubs.

Rīgas Stradiņa universitātes komanda pirmoreiz kopš 2019. gada sasniedz LČ finālu

Šosezon Baltijas Volejbola līgā triumfējusī "Rīgas Stradiņa universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" arī Latvijas meistarsacīkšu pusfināla otrajā spēlē pārspēja "Spēka un fiziskās attīstības klubu"/"Daugavpils Universitāti".