Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Arī LČ volejbola "mazajā finālā" neizšķirts – DU atspēlējas

Arī LČ volejbola "mazajā finālā" neizšķirts – DU atspēlējas
S. Nikolajevs un M. Jirgensons (no kr.)
Foto: facebook/vkdaugavpils

Arī "bronzas sērijā" rezultāts kļuvis neizšķirts (1-1), savā laukumā pret OC "Limbaži"/MSĢ atspēlējoties Daugavpils Universitātei. Pēdējā spēle sērijā nākamās nedēļas nogalē Limbažos.

Otrais mačs par 3. vietu Daugavpilī sākās ar mājinieku pārsvaru, jo viesi pārāk daudz kļūdījās. Tomēr, gūstot trīs punktus pēc kārtas, ar Edgara Šimanska uzbrukumu limbažnieki rezultātu izlīdzināja – 10:10. Pēdējo reizi setā neizšķirts bija 16:16, pēc tam pārliecinošāk nospēlējot mājiniekiem un Aleksandram Samuilovam panākot 25:18.

2. setu pēc Oļega Klopova bloka daugavpilieši sāka ar 5:0, bet pēc Samuilova kļūdas uzbrukumā atkal neizšķirts – 8:8. Drīz vien mājinieki atjaunoja komfortablu pārsvaru, un pēdējos divus punktus setā uzbrukumā un servējot guva Samuilovs – 25:18.

3. seta sākumā komandas sacentās, kura vairāk kļūdīsies. Šajā rādītājā labāki bija mājinieki, ļaujot viesiem izvirzīties vadībā ar 6:4. Pēc brīža gan ierastu pārsvaru šajā spēlē (15:11) ar uzbrukumu panāca Samuilovs. Viesi nepadevās, pēc Kristapa Šmita serves panākot jau 18:17 savā labā. Labāk galotni aizvadīja OC „Limbaži”/MSĢ volejbolisti, kas pēc Kristapa Platača bloka pret Mārci Jirgensonu uzvarēja ar 25:21, pagarinot spēli par vēl vienu setu.

Tajā, zaudējuši pirmo punktu, mājinieki apņēmīgi ķērās Limbažu „vērsim” pie ragiem, ar uzbrukumu, bloku un servēm panākot 4:1 un 7:2. Lai gan pēc Klopova uzbrukuma sitiena autā viesi pietuvojās līdz 11:12, vairāk panākt neizdevās. Mājinieki gan neizmantoja trīs mačbumbas, taču ceturto punktā uzbrukumā pārvērta Arvīds Ribickis, sekmējot Daugavpils Universitātes panākumu ar 3:1 (18, 18, -21, 19).

Uzvarētāju labā Samuilovs guva 17, Dmitrijs Meinerts 16 (4 bloki), Jirgensons 15 un Klopovs 13 (5 bloki) punktus, kamēr viesiem 14 punkti Aleksandra Nasonova kontā.

Abās sērijās turpinājums nākamās nedēļas nogalē. Finālā nepieciešamas trīs uzvaras, bet cīņā par bronzu nākamā spēle būs pēdējā.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

     [+] [-]

, 2019-04-08 12:42, pirms 5 gadiem
spele ka spele, bet piedodiet tadu komentetaju kads bij sportacentrs.lv televizijaa neesmu dzirdejis, no speles neko praktiski nesaprot, kadel punkts vienai vai otrai komandai, speletaju uzvardus nezin, visu speli sauc SAMOILOVS, iVANANS un vel SIMANOVSKIS, piedod ja tu saproti kko no Latvija volejbola tad tadus uzvardus vajag zinat un nejaukt ar izbijushu hokejistu, vai zimuli smiltis, aaa vel arii bij GIRGENSONS, bet to velak laikam iemacijas izslasiit. vai tiesham nav labaka komentetaja, lai varetu ar skanu skatities parraidi??????????