Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

RVS volejbolistes iekļūst Baltijas līgas finālā

Rolands Eliņš

RVS volejbolistes iekļūst Baltijas līgas finālā
RVS volejbolistes. Foto: Rīgas Volejbola skola

LETA. "Rīgas Volejbola skolas" (RVS) komanda sestdien Baltijas līgas finālčetrinieka turnīrā Jiri pilsētā uzvarēja Tartu vienību un rīt spēlēs finālā.

Baltijas līgas pamatturnīra trešās vietas ieguvējas RVS volejbolistes ar 3-1 (22:25, 25:15, 25:11, 25:14) pieveica otrās vietas ieguvējas "Tartu Universitāte"/"Bigbank".

Uzvarētājām 30 punktus guva uzbrukuma līdere Marta kamēlija Levinska, divus no punktiem sakrājot ar servi un vienu - blokā. 12 punktus guva pirmā tempa spēlētāja Lāsma ozola, kura četrus no punktiem guva ar bloku. Deviņi punkti, tai skaitā trīs ar servi, Kristīnei Kramēnai.

Pretinieču rindās rezultatīvākā ar astoņiem punktiem, no kuriem trīs sakrāti blokā, bija Laure Reitere.

Otrā pusfinālā plkst.18 tiksies Tallinas "TalTech"/"Tradehouse" un "Kauņas-VDU". Spēle svētdien par trešo vietu notiks plkst.15, bet par pirmo vietu - trīs stundas vēlāk.

Ceturtdaļfinālā rīdzinieces viesos ar 0-3 zaudēja, bet mājās divreiz trijos setos uzvarēja iepriekšējā gada čempiones Alītas "Prekyba-Parama" sportistes.

Šajā sezonā Baltijas līgā sievietēm piedalās deviņas komandas, katru valsti pārstāvot pa trim vienībām.

Iepriekšējā sezonā bronzu izcīnīja "Rīgas Volejbola skola", bet finālā Lietuvas komanda Alītas "Prekyba-Parama" piecos setos pārspēja "Tartu Universitāti"/"Bigbank".

Izmantotie resursi:
LETA