Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils lūšiem" jāuzvar otrreiz, Rīgai un Jelgavai jāmēģina pārsteigt

Jānis Celmiņš

"Jēkabpils lūšiem" jāuzvar otrreiz, Rīgai un Jelgavai jāmēģina pārsteigt
Edvīns Skrūders. Foto: "Jēkabpils Lūši"

“Credit24” Meistarlīgas ceturtdaļfinālos sestdien vai, ja nepieciešams, svētdien kļūs skaidras komandas, kas jau pēc nedēļas (13. un 14. martā) startēs “Final 4” turnīrā. Ar vienu kāju labāko četru komandu skaitā ir “Jēkabpils Lūši”, kuru cīņa ar “Parnu” komandu šovakar tiešraidē būs vērojama gan Sportacentrs.com TV kanālā, gan portālā. Tās sākums plkst. 18.00.

“Jēkabpils Lūši” pirmajā spēlē viesos trijos setos apspēlēja Latvijas vīriešu izlases galvenā trenera Avo Kēla vadīto “Parnu VK” ar Kristapu Plataču ierindā. Labi Pērnavā nospēlēja visa Jēkabpils komanda, tiekot galā ar servju uzņemšanu, kur liela loma bija Armandam Āboliņam, un Edvīnam Skrūderam veiksmīgi dažādojot uzbrukuma virzienus, kā arī daudz iesaistot uzbrukuma darbībās pirmā tempa spēlētājus Vladislavu Blumbergu un Zigurdu Adamoviču. Jēkabpilī “lūšiem” talkā nāks arī garāks rezervistu soliņš nekā pretiniekiem un ne ar ko nesalīdzināmais Jēkabpils līdzjutēju atbalsts. Spēles tiešraide portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV kanālā!

Tieši rezervistu soliņa garums, no servju uzņemšanas un aizsardzības darbībām izkrītot savainojumu guvušajam Aivim Āboliņam, lielā mērā izšķīra arī RTU/”Robežsardzes” pirmās cīņas likteni Rīgā, četros setos zaudējot Tallinas “Selver”.Uz rīdzinieku rindās Gata Garklāva uzbrukumā gūtajiem 18 punktiem viesiem ar 29 punktiem atbildēja Matejs Šmidls, par kura iegrožošanu nedēļas nogalē galva jālauza Rīgas vienības treneriem. Liela nozīme būs tam, vai rīdziniekiem izdosies ar agresīvu servi neitralizēt ierastās seškārtējo līgas čempionu uzbrukuma kombinācijas. Pēc pirmās spēles Rīgā gan paliek sajūta, ka “Selver” un “robiņu” duelī varam sagaidīt arī trešo spēli. Vai tā notiks, lūkosim jau šodien, kad komandas Tallinā cīņu uzsāks plkst. 19.30.

Kuresārē Arta Caica pārstāvētās “Saaremaa VK” komandas izturību un soliņa garumu pārbaudīs VK “Biolars”/Jelgava volejbolisti, kuri pirmajā spēlē savās mājās trijos setos atzina salinieku pārspēku bez ierunām. Pateicoties dalībai CEV Izaicinājuma kausā salinieku spēļu kalendārs šobrīd ir ļoti saspringts, taču, lai sarūpētu pārsteigumu Austrim Štālam ar komandu šodien būs nepieciešama ne vien veiksme, bet arī kaut kas no zinātniskās fantastikas. Jelgavnieki “neiespējamo misiju” uzsāks plkst. 18.00.

Interesanti, ka pārsteigumu pirmajā sērijas spēlē sarūpēja “TalTech” volejbolisti, kuri igauņu pārī 1/4 fināla pirmajā mačā apspēlēja Tartu “BigBank”, kas regulāro čempionātu noslēdza otrajā vietā. Arī šajā pārī otrā spēle šovakar.

Ja kādā no 1/4 finālu sērijām būs nepieciešamas trešā spēle, tā notiks jau rīt.

Ceturtdaļfinālu spēles:

Spēle1. spēle2.spēleSērijā
VK Biolars/Jelgava — Saaremaa VK0:307.030-1
RTU/Robežsardze — Selver Tallinn1:307.030-1
Pärnu VK — SK Jēkabpils Lūši0:307.030-1
TalTech — Bigbank Tartu3:107.031-0

     [+] [-]

, 2020-03-07 12:43, pirms 4 gadiem
Uzliku savu jahtu un 4 istabnieku uz RTU uzvaru.
Juutu, ka Raimis ar puikiem izshaus sodien.