Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Dainis Āzens

Latvijas kausa glabātājām būs jāatspēlējas

Latvijas kausa glabātājām būs jāatspēlējas
Šodienas spēles uzvarētājas
Foto: facebook/SCMarupe

Latvijas kausa izcīņas sievietēm pusfinālā ceturtdien pašreizējās kausa glabātājas SK "Babīte" volejbolistes viesos bija spiestas atzīt Mārupes SC pārākumu. Atbildes spēle 11. decembrī.

Šodien Mārupes Sporta kompleksā “Mārupe” sākās otrs pusfināls starp Mārupes SC un pēdējo divu gadu kausa īpašniecēm un pašreizējās glabātājām SK “Babīte” spēlētājām.

Pirmajā un trešajā setā nenoliedzams pārsvars bija mājiniecēm, kuras abos setos uzvarēja ar 25:13. Otro setu par spīti tam, ka mārupietes izvirzījās vadībā ar 8:2, tomēr uzvarēja viešņas – 25:22 Babītietes bija pussolīti priekšā arī gandrīz visā ceturtajā setā, taču seta vidū pēc 11:13 mājinieces guva četrus punktus pēc kārtas un vadību vairs neatdeva. Mārupes SC svinēja uzvaru setā un visā mačā ar 3:1 (13, -22, 13, 23).

Mājiniecēm 21 punktu guva Latvijas izlases kandidāte Monta Urbāne (5 – ar bloku), kuras uzbrukumi 55% gadījumu bija rezultatīvi. 15 punkti Martai Ozoliņai, 14 – Agijai Sidorovai, kurai padevās 6 netveramas serves. Kausa īpašniecēm rezultatīvākā ar 11 gūtajiem punktiem bija Līva Brīvule.

Babītes volejbolistes bija pārākas visos galvenajos statistikas rādītājos. Viņas labāk servēja (12 eisi pret viešņu 7), uzbrukumā (42 pret 25) un blokā (12 pret 6), tomēr nedaudz vairāk kļūdījās (36 pret 31).

Atbildes spēle notiks 11. decembrī, pulksten 20:00, Babītes Sporta kompleksā Piņķos. Lai cīnītos par kausu trešo gadu pēc kārtas, mājiniecēm vispirms jāuzvar spēlē, bet pēc tam – arī tā sauktajā zelta setā.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija


RVS/LU volejbolistes. Foto: Artūrs Stiebriņš

RVS/LU volejbolistes panāka izšķirošo spēli pusfināla sērijā pret "Jelgavu"

LETA. "Rīgas Volejbola skolas"/"Latvijas Universitātes" (RVS/LU) komanda ceturtdien panāca izšķirošo spēli "Optibet" Latvijas sieviešu volejbola čempionāta pusfināla sērijā pret "Jelgavu".
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"

Vakar pēc uzvaras izšķirošajā pusfināla spēlē un iekļūšanas finālā “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka jēkabpiliešiem labi padevušās planējošās serves, bijusi laba kopējā spēle, kā arī uzslavēja skatītājus.
Foto: Jēkabpils "Lūši".
2

Jēkabpils ''Lūši'' izšķirošajā spēlē sasniedz Latvijas čempionāta finālu

LETA. Jēkabpils "Lūši" trešdien ar uzvaru savā laukumā iekļuva "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.