Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

CEV Izaicinājuma kausa sezonu ar uzvaru uzsāk Arta Caica pārstāvētā "Saaremaa VK"

CEV Izaicinājuma kausa sezonu ar uzvaru uzsāk Arta Caica pārstāvētā "Saaremaa VK"
Artis Caics ar 8. numuru
Foto: Facebook/saarevorkpall

Kā pirmais no latviešiem šosezon kādā no sešiem Eiropas kausiem kāju laukumā spēra Sāmsalas kluba volejbolists Artis Caics. Sākums padevās labs, jo "Saaremaa VK" no Igaunijas trijos setos apspēlēja Dānijas "Gentofte Volley".

No septiņiem Latvijas volejbolistiem, kuri šosezon pieteikti komandās, kas piedalās Eiropas kausu izcīņā, pirmais par iekļūšanu nākamajā kārtā šodien cīnījās Artis Caics Sāmsalas kluba sastāvā, „Saaremaa VK” uzņemot „Gentofte Volley” no Dānijas.

Pirmajā setā pirmo punktu guva viesi, taču pēc tam sāmsalieši, kurus laukumā „diriģēja” Caics, guva trīs punktus pēc kārtas. Rezultāts vairākkārt svārstījās par labu abām komandām – 5:3, 10:14, 16:16, 16:19, 17:21, 20:22, 23:23. Abām komandām bija iespējas noslēgt setu savā labā, taču spēcīgāki nervi bija mājiniekiem, kuri guva trīs pēdējos punktus setā – 34:32.

2. sets, lai arī beidzās tikai ar piecu punktu pārsvaru, noritēja vienas komandas zīmē. Tikai setu uzsākot, rezultāts bija neizšķirts – 25:20 mājinieku labā. Arī 3. setā tikai līdz 3:3 pussolīti priekšā bija Gentoftes volejbolisti. Pēc tam viesi par daudz kļūdījās, bet sāmsalieši bija pārāki visos spēles elementos. Arī Artis Caics priecēja ar efektīgiem uzbrukumiem otrajā kustībā, kā arī spēcīgām servēm. Galarezultāts – 3:0 (32, 20, 15), un labas cerības uz panākumu divu spēļu summā pirms atbildes spēles 13. novembrī.

Mājiniekiem 14 punktus sakrāja Rauno Tamme, 13 – Sīms Pilluērs, 11 – Puertoriko „leģionārs” Honatans Omars Rivera Vega. Caics komandas labā guva 4 punktus, trīs no tiem – uzbrukumā un 1 – ar servi. Pretinieku rindās Madss Melgārds sakrāja 12, Filips Metins Ezari – 11 punktus.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

     [+] [-]

, 2018-11-07 06:51, pirms 5 gadiem
Malacis .. Pagaidām ļoti veiksmīga atgriešanās sanākusi !!!