Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbola izlasēm pēdējās pārbaudes spēles

Volejbola izlasēm pēdējās pārbaudes spēles
Latvijas vilki kopā ar portugāļiem pēc spēlēm Vilaflorā.
Foto: Facebook/volejbolslv

Gatavojoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, 7. un 8. augustā Sporta namā "Daugava" Latvijas izlase volejbolā vīriešiem tiksies ar Zviedrijas izlasi, bet sieviešu izlase uzņems Dānijas valstsvienību.

Jau 15. augustā sāksies Eiropas meistarsacīkšu kvalifikācijas turnīra spēles. Latvijas vīriešu izlase Raananā spēlēs ar Izraēlu, bet sieviešu izlase Jelgavā startēs spēlē pret Spāniju. Pārbaudes spēles vīriešu izlasei ar Zviedriju un sieviešu valstsvienībai – ar Dāniju būs pēdējā iespēja pārbaudīt komandas gatavību sezonas svarīgākajam turnīram, izdarīt secinājumus un veikt pēdējos uzlabojumus.

Vīriešu izlase jau aizvadījusi trīs pārbaudes spēles izbraukumā ar Portugāles valstsvienību, uzvarot divās spēlēs un vienā zaudējot. Sieviešu izlasei divās spēles Igaunijā divi zaudējumi. Vai vīriešiem izdosies pagarināt panākumu sēriju un sievietēm nostāties uz uzvaras takas?

Gan 7., gan 8. augustā Sporta namā “Daugava” vispirms, pulksten 17:30, norisināsies sieviešu izlases mačs ar Dāniju, bet pulksten 20:00 turpat vīriešu valstsvienība tiksies ar Zviedrijas izlasi. IEEJA uz spēlēm PAR BRĪVU.

Pēdējoreiz ar Zviedrijas izlasi Latvijas vīriešu valstsvienība tikās 2009. gadā, piekāpjoties piecos setos. Šo spēli atceras laukumā gājušie – Deniss Petrovs, Andrejs Zavorotnijs un Romāns Saušs, kā arī pašreizējais izlases treneris Lauris Iecelnieks. Sieviešu izlase kopš atjaunošanas ar Dānijas valstsvienību nav spēlējusi.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

     [+] [-]

, 2018-08-06 19:49, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Masha, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> 18pop.tk