Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars/Jelgava" volejbolisti briest sezonai un aizvada pārbaudes spēles

Jānis Celmiņš

"Biolars/Jelgava" volejbolisti briest sezonai un aizvada pārbaudes spēles
Agris Leitis
Foto: Jānis Slišāns

Jaunajai volejbola sezonai gatavošanos turpina VK „Biolars/Jelgava” komanda, kas aizvadītajā nedēļas nogalē piedalījās pārbaudes turnīrā Pērnavā, kurā četru komandu konkurencē ierindojās 2.vietā.

Jelgavas komandas rindās starpsezonā notikušas vairākas pārmaiņas. Uz Šveici strādāt (viena no vietējo dāmu kluba treneriem) devies komandas pēdējo gadu pamatsastāva cēlājs Agris Leitis. Tāpat komandas krāsas vairs nepārstāvēs Andis Cimoška un Rolands Ozoliņš, kuri pārgājuši attiecīgi uz „Poliurs/Ozolnieki” un „RTU/Robežsardze” komandām.

Tikmēr Jelgavas komandas krāsas šajā sezonā pielaikos Artūrs Beiša (iepriekš „RTU/Robežsardze”), Jevgenijs Vjatkins (iepriekš spēlēja fārmklubā „Mārupe”), Mārcis Jirgensons (iepriekš RTU komandā Nacionālajā līgā), kā arī Kārlis Volodins (iepriekš „Poliurs/Ozolnieki”). Pēc Jurija Daņilko aiziešanas viņsaulē par kluba prezidentu kļuvis viņa dēls Pāvels Daņilko. Komandu vadīt turpinās Jurijs Deveikus, portālu Sportacentrs.com informēja Jelgavas komandas menedžeris Andrejs Jamrovskis.

Aizvadītajā nedēļas nogalē jelgavnieki startēja pārbaudes turnīrā Pērnavā, kur četru komandu konkurencē ierindojās otrajā vietā, priekšā palaižot mājinieci „Parnu”, bet apsteidzot „Poliurs/Ozolnieki” un TTU vienības. Jelgavas komandas rezultāti turnīrā: 0:4 pret „Parnu”, 2:2 pret TTU, 3:1 pret „Poliurs/Ozolnieki” volejbolistiem.

„Komandas sastāvs krietni mainījies, prioritāte mums būs Latvijas čempionāts. Skaidrs, ka mēģināsim sastādīt konkurenci arī igauņiem, taču nedomāju, ka tas ir reāli. Igauņu jaunie spēlētāji šobrīd ir krietni meistarīgāki, tāpēc Baltijas līgā cīnīsimies par iekļūšanu labāko četru komandu skaitā,” stāsta komandas menedžeris.

Jamrovskis atklāj, ka līgas ģenerālsponsora „DB Schenker” aiziešana klubam neko daudz nenozīmē. „Ja igauņu klubi no šīs naudas saņēma zināmu daļu naudas, tad Latvijas nē. Tie bija izdevumi, kas saistīti ar līgas reklāmu, mārketingu un TV tiešraidēm, Latvijas klubus šis fakts neietekmē,” skaidro Jamrovskis.

Jau vēstīts, ka jaunajā sezonā Baltijas līgā startēs sešas komandas no Igaunijas, sešas no Latvijas, kā arī viena no Lietuvas. Sezonas sākums plānots 31. oktobrī, bet pirms tam 17. un 18. oktobrī Rīgā tiks izspēlēta Superkausa izcīņa, kurā dalību ņems arī „Biolars/Jelgava”.

     [+] [-]

, 2015-10-05 14:20, pirms 9 gadiem
Kā tad turnīrs sauksies, ja" Šanker" izzudis?

     [+] [-]

, 2015-10-05 17:24, pirms 9 gadiem
Pagaidām Baltijas līga, kad parādīsies jauns ģenerālsponsors, tad gan jau pamainīsies..

  +1 [+] [-]

, 2015-10-05 17:29, pirms 9 gadiem
Starpcitu, Celmiņ, kas ar Kudrjašovu? LVF lapā ir Biolara sastāvā..spēlēs šeit vai gaida kādu piedāvājumu?