Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Babīte" izcīna uzvaru pirmajā Latvijas sieviešu čempionāta finālspēlē

Krišs Upenieks

"Babīte" izcīna uzvaru pirmajā Latvijas sieviešu čempionāta finālspēlē
Ance Olte
Foto: Robert Boman, facebook.com/svenskvolleyboll

Šovakar aizvadīta pirmā spēle Latvijas sieviešu volejbola čempionāta finālā, un sporta klubs ''Babīte'' četru setu spēlē pieveica volejbola klubu ''Jelgava''. Atbildes spēle 12. aprīlī Sportacentrs.com tiešraidē.

Savā laukumā ''Babītes'' volejbolistes aizvadīja ļoti pārliecinošu spēles pirmo setu, kurā uzbrukuma ar lielisku realizācijas procentu, kā rezultātā Jelgavas volejbolstēm nekādas iespējas neradās - 25:16. Pēc tik viegla spēles pirmā seta ''Babītes'' sniegumā sekoja kritums, un ''Jelgava'' otrajā setā revanšējās ar 25:21.

Izšķirošais šajā spēlē bija trešais spēles sets, kurā ar 25 punktiem uzvarai setā nepietika - saspringtā izskaņā panākumu tomēr izcīnīja ''Babīte'' - 29:27. Atgūties Jelgavas volejbolistes vairs nespēja, un ''Babīte'' ceturtajā setā dominēja, izcīnot graujošu uzvaru ar 25:13.

Rezultatīvākā uzvarētājām ar 18 punktiem bija Ieva Tetere, bet Ance Olte pievienoja 13 punktus. Ar 12 punktiem spēli noslēdza Sandra Breikša. ''Jelgavas'' sastāvā labākā ar 16 punktiem bija Līva Sola, 14 punkti Lindai Liniņai, bet pa 12 Simonai Rozītei un Kristīnei Dzierkalei.

Latvijas čempiones tiks noskaidrotas divu spēļu summā, proti, ja Jelgavā mājinieces uzvarēs ar 3:1, tad būs jāspēlē ''zelta sets''.

12. aprīlī spēli no Jelgavas varēsiet vērot portāla Sportacentrs.com piedāvātajā tiešraidē. Mača sākums pulksten 20:00.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2018-04-06 18:24, pirms 6 gadiem
Babīte čempiones!!!