Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Schenker" līgas labākie spēlētāji novembrī - Puķītis un Pulks

"Schenker" līgas labākie spēlētāji novembrī - Puķītis un Pulks
Rihards Puķītis
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Par labākajiem spēlētājiem "Schenker" līgā novembrī atzīti Rihards Puķītis (Daugavpils Universitāte) un Hidreks Pulks (Selver Tallinn), vēsta Latvijas Volejbola federācija.

Rihards Puķītis novembra spēlēs guvis 75 punktus, efektivitāte +51, guvis 7 punktus ar servi un bijuši 10 rezultatīvi bloki. Daugavpils Universitāte novembrī aizvadījusi piecas spēles, kur gūtas divas uzvaras.

Hindreks Pulks šajā mēnesī bijis līgas rezultatīvākais spēlētājs ar 128 gūtiem punktiem, efektivitāte +75, guvis 7 punktus ar servi un bijuši 10 rezultatīvi bloki. Pulkam šajā mēnesī ir ļoti laba uzbrukuma efektivitāte - 41%. "Selver" komanda novembrī aizvadījusi piecas spēles, kur guva četras uzvaras, bet vienā piekāpās līderiem ar 2-3.

Interesanti, ka arī oktobrī par labāko spēlētāju no Latvijas klubiem tika atzīts DU pārstāvis, Puķīša komandas biedrs - Aleksandrs Samuilovs.


RVS/LU volejbolistes. Foto: Artūrs Stiebriņš

RVS/LU volejbolistes panāka izšķirošo spēli pusfināla sērijā pret "Jelgavu"

LETA. "Rīgas Volejbola skolas"/"Latvijas Universitātes" (RVS/LU) komanda ceturtdien panāca izšķirošo spēli "Optibet" Latvijas sieviešu volejbola čempionāta pusfināla sērijā pret "Jelgavu".
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"

Vakar pēc uzvaras izšķirošajā pusfināla spēlē un iekļūšanas finālā “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka jēkabpiliešiem labi padevušās planējošās serves, bijusi laba kopējā spēle, kā arī uzslavēja skatītājus.
Foto: Jēkabpils "Lūši".
2

Jēkabpils ''Lūši'' izšķirošajā spēlē sasniedz Latvijas čempionāta finālu

LETA. Jēkabpils "Lūši" trešdien ar uzvaru savā laukumā iekļuva "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.