Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Labāko trijniekā Baltijas līgā arī RVS un VK "miLATss" volejbolistes

Labāko trijniekā Baltijas līgā arī RVS un VK "miLATss" volejbolistes
Otrās vietas īpašnieces
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Pēc uzvaras šodienas spēlē 2. vietu Baltijas līgā ieņem RVS un trešo – VK "miLATss". Rīdzinieces apspēlēja Jonavas komandu, bet savstarpējā Daugavpils un Jelgavas komandu tikšanās beidzās daugavpiliešu labā.

Tāpat kā vakar Baltijas līgā trīs Latvijas komandas izcīnīja divas iespējamās uzvaras, jo divas no tām tikās savā starpā. VK „Jelgava” šodien uzņēma Daugavpils „miLATsu” un bija spiests atzīt viešņu pārākumu ar 0:3 (-27, -16, -17). Mājiniecēm šoreiz ar 11 punktiem rezultatīvākā spēlētāja bija Ilona Cehanoviča. Uzvarētāju rindās četras volejbolistes pārvarēja 10 punktu robežu. Inga Macenko guva 14, Iveta Alehina – 13, Diana Černiševa – 12 un Darja Tarasenko – 11 punktus. Uzvara daugavpilietēm ļauj līdz nākamajjām spēlēm ieņemt 3. vietu turnīra tabulā.

Cīņā par līderpozīcijām līgā RVS savā laukumā ar 3:0 (17, 17, 15) sagrāva Jonavas TK „Aušrine – KKSC”. Uzvarētāju rindās tāpat kā vakar rezultatīvākās ar 12 punktiem bija Marta Kamēlija Levinska un ar 11 punktiem – Irbe Andike Lazda, bet 9 punkti – Amandai Nikolai Ērglei. Viešņu līdere Gabija Kasperavičiūte izcēlās ar 10 gūtajiem punktiem.

Līderpozīcijas tomēr saglabāja TU/”Bigbank”, kas savās mājās ar 3:1 (20, -21, 20, 18) pārspēja Alītas „Prekyba – Parama” un par punktu apsteidz RVS komandu.

Nākamās spēles Latvijas komandām 17. novembrī, kad pulksten 14:00 VK „miLATss” uzņems Jonavas TK „Aušrine – KKSC”, bet pulksten 18:00 Rīgā viesosies jelgavnieces.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija