Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Celitāns pleca traumas dēļ atvadās no volejbola

Celitāns pleca traumas dēļ atvadās no volejbola
Gundars Celitāns
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Aizvadītās desmitgades labākais Latvijas volejbolists Gundars Celitāns pēc pleca traumas saasināšanās norādījis, ka nolēmis pielikt punktu savai spēlētāja karjerai.

"Pagaidām atpūšos. Atkal parādījās sāpes plecā. Biju pie ārsta, kurš teica, ja vēlos turpināt nopietni sportot, tad nepieciešama ķirurģiskā iejaukšanās, ko es nevēlējos. Šobrīd esmu volejbolam pavisam pateicis "čau"," sacījis Gundars Celitāns sarunā ar ziņu aģentūru LETA.

Celitānam tika veikta pleca operācija pirms diviem ar pusi gadiem, pēc kuras viņš pilnvērtīgi laukumā vairs neatgriezās. Tika gan noslēgts līgums ar klubu „Woori Card Hansae” Dienvidkorejā, bet šis līgums drīz vien pēc abpusējas vienošanās tika lauzts.

Volejbola kuluāros gan līdz šim tika runāts, ka Celitāns varētu parādīties Latvijas volejbola komandas Jēkabpils „Lūši” pieteikumā. Viņš bija komandas pieteikumā pagājušajā sezonā Baltijas līgā, taču turnīrā tā arī nepiedalījās. Arī pēc 2014. gada pleca operācijas Celitāns bija publiski izteicis cerību, ka varēs turpināt volejbolista karjeru augstākajā līmenī, taču neizslēdza arī iespēju sava un līdzjutēju prieka dēļ uzspēlēt arī vienkārši Latvijā.

31 gadu vecais Celitāns vēl tikai pirms trim sezonām tika atzīts par gada labāko spēlētāju Itālijas augstākajā līgā, kad pārstāvēja „Casa Modena” vienību. Viņš spēlējis arī Francijas, Krievijas un Turcijas spēcīgākajās līgās un 2010. gadā Ankaras „Halkbank” sastāvā izcīnījis gan Turcijas kausu, gan Turcijas Superkausu.

Celitāns ziņu aģentūrai LETA arī apliecināja, ka viņam jau ir plāni, ko iesākt ārpus volejbola laukuma, taču publiski tos atklāt viņš nevēlējās.

Izmantotie resursi:
Ziņu aģentūra LETA


, 2016-10-04 14:29, pirms 8 gadiem
Tiešām žēl, jo varēja vēl lidot virs tīkliem un terorizēt pretiniekus.
Bez jebkādām šaubām savas paaudzes lielākais volejbola talants un labākais desmitgades spēlētājs. To pierāda kaut vai tas, kādās līgās un komandās džeks ir spēlējis.
Lai izdošanās turpmakajā dzīves nogrieznī!
, 2016-10-04 14:29, pirms 8 gadiem
Būtu ierindā igaunīšiem klātos plāni.
, 2016-10-04 15:06, pirms 8 gadiem
Alpaville rakstīja: Būtu ierindā igaunīšiem klātos plāni.
Celitāns igauņu bloku aizsūtītu uz tuvāko toleti, tas nu ir fakts.
, 2016-10-04 15:57, pirms 8 gadiem
Ļoti žēl, ka karjeru bija jānoslēdz, var teikt, 28 gadu vecumā. Jāmeklē jauni talanti volejbolā!
, 2016-10-04 15:58, pirms 8 gadiem
žēl... bet pozitīvais ir tas, ka mums iespējams par vienu spēcīgu treneri vairāk
, 2016-10-04 16:14, pirms 8 gadiem
Gundars bija nereāls monstrs, būtu bijis forši.vēl ieraudzīt Lūšu rindas, bet veselība pirmajā vietaa.Paldies.
, 2016-10-04 16:18, pirms 8 gadiem
, 2016-10-04 16:56, pirms 8 gadiem
Uz pludmali?
, 2016-10-04 18:39, pirms 8 gadiem
Alpaville rakstīja: Būtu ierindā igaunīšiem klātos plāni.
Igauņi spēlētu ar Slovākiju
, 2016-10-04 22:46, pirms 8 gadiem
Nervozais rakstīja: Igauņi spēlētu ar Slovākiju
Super teikts!
Foto: LVF

Vai "Jēkabpils Lūši" lauzīs mājinieku lāstu un kļūs par čempioniem?

Iespējams, jau šovakar Jēkabpilī uzzināsim uzvarētājus “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā. Sērijā līdz trim uzvarām SK “Jēkabpils Lūši” volejbolisti ir vadībā (2-1) pret “Ezerzeme”/DU un sērijas ceturto spēli aizvadīs savā laukumā. Cīņas sākums plkst. 19.45, tiešraide LTV7.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.