Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Limbažiem/MSĢ" un "RTU/Robežsardzei" uzvaras Latvijas kausa ceturtdaļfinālā

Rolands Eliņš

"Limbažiem/MSĢ" un "RTU/Robežsardzei" uzvaras Latvijas kausa ceturtdaļfinālā
RTU/"Robežsardze" volejbolisti. Foto no komandas Facebook profila

Latvijas kausa ceturtdaļfināli vīriešiem šodien sākās ar "OC Limbaži/MSĢ" un "RTU/Robežsardze" uzvarām četros setos.

"Limbaži/MSĢ" šodien savā laukumā aizvadīja visnotaļ sīvu cīņu ar "Ezerzeme/DU" vienību, kas pirmajos divos setos katrā guva pa 28 punktiem, taču tomēr abos zaudēja. Trešajā setā Daugavpils komanda revanšējās, uzvarot ar 25:23, taču ceturtajā setā "Limbažu" pārsvars bija krietni lielāks, tiekot pie panākuma ar 25:16.

Dienas otrajā ceturtdaļfinālā "RTU/Robežsardze" viesos pieveica "Vecumniekus", uzvarot ar 3:1. Pirmajos divos setos Rīgas komanda bija pārāka ar 25:22 un 25:17, bet tad piekāpās ar 26:28. Ceturtajā setā RTU komandas pārsvars gan atkal bija ievērojams, kas noveda pie uzvaras ar 25:17.

"Vecumnieku" komandā ar 24 gūtiem punktiem atzīmējās Andris Zadovskis, bet uzvarētāju rindās 25 punkti Gatim Garklāvam.

Nākamo spēli "RTU/Robežsardze" pret "Vecumniekiem" aizvadīs 11. decembrī, bet "Ezerzeme/DU" dienu vēlāk uzņems "Limbažu" komandu. Trešajā ceturtdaļfināla pārī sacenšas "Ozolnieki" pret "Biolars/Jelgavu", un šīs novadnieku komandas savu pirmo maču izspēlēs rītdien. Ceturtdaļfinālu uzvarētāji tiks noteikti divu spēļu summā, nepieciešamības gadījumā (ja ir vienāds uzvarēto setu skaits) tiks izspēlēts "Zelta sets".

Jāatgādina, ka "Jēkabpils Lūši" jau gaida savu pretinieku pusfinālā.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija