Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Limbaži/MSĢ" trīs setos piekāpjas čempioniem

Andrejs Siliņš

"Limbaži/MSĢ" trīs setos piekāpjas čempioniem
Artis Caics
Foto: Tairo Lutter

LETA. "Limbaži"/MSĢ vienība trešdien Baltijas volejbola "Credit24 Meistarlīgas" spēlē viesos Kuresārē ar rezultātu 0-3 (23:25, 23:25, 12:25) zaudēja iepriekšējās sezonas šī turnīra uzvarētājai "Saaremaa".

Latvijas komandā Aleksandrs Nasonovs guva deviņus, bet Kristaps Šmits astoņus punktus, kamēr Igaunijas vienībā ar 16 punktiem izcēlās Semjuels Džons Bēms, bet divus punktus pievienoja latvietis Artis Caics.

"Limbaži"/MSĢ šosezon meistarlīgā piedzīvoja trešo zaudējumu tikpat spēlēs.

Kopvērtējumā vadībā ar sešiem punktiem atrodas RTU/"Robežsardze" un "Daugavpils Universitāte", kas aizvadījušas pa divām spēlēm, kamēr "Saaremaa" rēķinā ir seši punkti trīs dueļos. Pieci punkti divās spēlēs ir Latvijas čempionei Jēkabpils "Lūši", pa trim punktiem iekrājušas Tartu "Bigbank" un Tallinas "Selver", bet viens punkts ir Latvijas izlases galvenā trenera Avo Kēla vadītajai "Parnu", kas sezonu sāka ar diviem zaudējumiem.

Tikmēr bez punktiem pagaidām ir "Rakvere", "TalTech", "Limbaži"/MSĢ un "Biolars"/"Jelgava", taču jelgavnieki vēl nav aizvadījuši nevienu spēli.

Izmantotie resursi:
LETA