Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Deniss Petrovs pārceļas uz Krievijas Superlīgu

Deniss Petrovs pārceļas uz Krievijas Superlīgu
Deniss Petrovs

Latvijas volejbola izlases cēlājs Deniss Petrovs nākamsezon spēlēs Krievijas Superlīgas klubā Ņižņijnovgorodas "Guberniya", intervijā Krievijas medijiem atklājis komandas galvenais treneris Aleksandrs Kļimkins.

28 gadus vecais cēlājs Deniss Petrovs pagājušajā sezonā pārstāvēja Minskas komandu "Stroitel", kuras sastāvā kļuva par Baltkrievijas čempionu. "Stroitel" valsts spēcīgākās komandas titulu izcīnīja jau sesto reizi, kas ir labākais sasniegums Baltkrievijas vēsturē. Jāpiebilst, ka Petrovs tika atzīts par visa čempionāta labāko cēlāju.

Aizvadītajā sezonā Petrovs ar "Stroitel" iekļuva arī CEV Izaicinājuma kausa (pēc spēka trešais Eirokausu turnīrs) pusfinālā. Astotdaļfinālā Minskas klubs tikās ar Petrova jauno darbavietu Ņižņijnovgorodas "Guberniya", uzvarot divu spēļu summā.

"Guberniya" aizvadītajā Krievijas Superlīgas sezonā izstājās ceturtdaļfinālā un zaudēja arī pusfināla sērijā par 5.-8. vietu. Nākamajā sezonā Ņižņijnovgoroda nepiedalīsies Eirokausos. Krievijas Superlīga ir viens no spēcīgākajiem nacionālajiem turnīriem Eiropā, krievu klubi ar ļoti labiem panākumiem startē arī Eirokausos.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат
CEV - Confédération Européenne de Volleyball