Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases treneris Kēls izvirzīts gada trenera balvai Igaunijā

Jānis Celmiņš

Latvijas izlases treneris Kēls izvirzīts gada trenera balvai Igaunijā
Avo Kēls ar palīgiem Latvijas izlasē. Foto: LVF

Igaunijas Olimpiskā komiteja (EOK) paziņoja oficiālos kandidātus “Gada sportista un Gada trenera balvai, kuru vidū ir arī Latvijas vīriešu volejbola izlases galvenais treneris Avo Kēls. Uzvarētājus paziņos šovakar raidījumā "Gada sporta zvaigznes 2020".

Šodien Igaunijas Olimpiskā komiteja (EOK) oficiāli paziņojusi kandidātus “Gada sportista” un “Gada trenera” nominācijās, kuru vidū ir arī Latvijas vīriešu volejbola izlases galvenais treneris Avo Kēls, kura vadībā Latvijas izlase pēc 26 gadu pārtraukuma nodrošināja vietu Eiropas čempionāta finālturnīrā, 2020. gada septembrī kvalifikācijas sacensībās Kiprā apsteidzot Spāniju, Moldovu un Kipru.

Starp kandidātiem uz nomināciju atrodas arī daiļslidošanas trenere Anna Levandi un biatlona treneris Indreks Tobreluts.

Gada sportistu un gada treneri Igaunijā nosaka, apkopojot tautas, sporta žurnālistu un sporta organizāciju balsošanas rezultātus. Balsojumā piedalījās 63 sporta organizācijas un 45 sporta žurnālisti.

LVF jau ziņoja, ka Avo Kēls it atzīts par gada volejbola treneri Latvijā, kā arī iekļauts starp gada trenera kandidātiem uz “Trīs Zvaigžņu balvu 2020”.