Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Dainis Āzens

Labākie volejbolā decembrī – Voroņko, Tetere un Balodis

Labākie volejbolā decembrī – Voroņko, Tetere un Balodis
Ēriks Voroņko uzbrukumā
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Nosaukti labākie Latvijas volejbolisti decembrī. Šis gods ticis Ērikam Voroņko, Gatim Balodim un Elīnai Teterei.

Decembrī par labāko Latvijas klubu spēlētāju Baltijas līgā atzīts "Daugavpils Universitātes" spēlētājs Ēriks Voroņko. Viņš četrās spēlēs savāca 80 punktus, no kuriem ar bloku gūti 8 punkti, vēl piecus pievienojot ar neatvairāmām servēm, bet uzbrukumā sekmīgi bija 54,03 procenti viņa uzbrukumu. Vairāk sešos mačos iespēja vien "Bigbank Tartu" pārstāvošais kanādietis Bredlijs Roberts Ginters, kurš savāca par 12 punktiem vairāk.

Baltijas līgā sievietēm par labāko atzīta Latvijas kausa fināla galvenā varone SK "Babīte" spēlētāja Elīna Tetere. Viņa trijās spēlēs savas komandas labā guva 65 punktus, no tiem astoņus ar – servēm un piecus – ar bloku. Viņu apsteidza tikai TLU spēlētāja Railija Konta-Kontsone, kas četros mačos sakrāja 97 punktus. Interesanti, ka savstarpējā mačā Babītē, kurā mājinieces uzvarēja piecos setos, Elīna guva 15, bet Railija – 34 punktus.

Visbeidzot Nacionālajā līgā 1 par labāko decembrī kļuva VK "Ozolnieki" krāsas pārstāvošais Gatis Balodis, kurš divās spēlēs guva 34 punktus, no tiem divus – ar bloku.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija


, 2017-01-03 21:52, pirms 7 gadiem
Nacionālā līgā 2?
, 2017-01-04 12:54, pirms 7 gadiem
Nav statistikas. Un subjektīvi noteikt nevaru.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Ap 5000 jauniešu cīnījušies par "top! kausu" volejbolā

Pagājušo svētdien, 21.aprīlī, Rīgā norisinājās 20. vispārizglītojošo skolu volejbola turnīra “top! kauss” 2024 finālsacensības. Kopumā tajās piedalījās 4772 skolēni no 602 komandām un 247 skolām, pārstāvot 34 novadus un 6 valstspilsētas. Septiņu stundu laikā tika izspēlētas 672 spēles uz 16 laukumiem, četrās grupās, ar 7 minūšu laika ierobežojumu un neierastu segumu - iekštelpu zālienā, kā arī uz diviem dažādiem grīdu segumiem.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.