Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Baltijas līgas labāko spēlētāju balvas iegūst Levinskis un Liniņa

Baltijas līgas labāko spēlētāju balvas iegūst Levinskis un Liniņa
Kārlis Pauls Levinskis
Foto: Austris Auziņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Janvārī par labāko Latvijas klubu spēlētāju „Credit24” meistarlīgā kļuvis Kārlis Pauls Levinskis, Baltijas līgā sievietēm – Linda Liniņa, bet nacionālajās līgās labākā laurus nopelnīja Kaspars Kaverskis, Alvis Feldmanis un Sanda Ragozina.

Latvijas klubu labākie volejbolisti Baltijas mērogā spēlē Jelgavā. „Credit24” meistarlīgā Kārlis Pauls Levinskis „Biolars”/Jelgava rindās guva 34 punktus mačā ar OC „Limbaži”/MSĢ, 18 – mačā pret „Parnu VK”, 15 – cīņā viesos ar „Jarvamaa” un 13 – Tallinā pret „Selver”, palīdzot uzvarēt spēlēs ar limbažniekiem un viesos pret „Jarvamaa”.

Līdzvērtīgā turnīrā sievietēm Baltijas līgā labākā Latvijas klubu rindās janvārī bijusi Linda Liniņa. VK „Jelgava” četrās spēlēs tika pie vienas uzvaras (viesos pret TTU), bet Liniņa ir pagaidām vienīgā, kura šosezon divreiz izpelnījusies mēneša labākās spēlētājas titulu. Viņa četrās spēlēs ar TLU un TTU viesos un ar „TU/Eeden” un „Kohila VC” guva attiecīgi 14, 16, 12 un 15 punktus, ar stabilitāti nopelnot janvāra spēlētājas laurus.

Nacionālajā līgā 1 labākā godā ticis Kaspars Kaverskis no Vecumniekiem, kas janvārī četrās spēlēs izcīnīja četras uzvaras. Kaverskim 21 punkts uzvarā pār RTU, 24 punkti viesos panākumā pār VK „Aizkraukle”, kā arī 14 un 12 punkti panākumos savā laukumā pār attiecīgi Aizputi un Cēsīm.

Nacionalajā līgā sievietēm otro mēnesi pēc kārtas, balstoties uz treneru atzīmēm, izcēlusies kāda no SK „Babīte” volejbolistēm. Šoreiz tā ir Sanda Ragozina, kas palīdzēja Babītes klubam janvārī svinēt septiņas uzvaras septiņās spēlēs, tai skaitā pret līdz janvārim nezaudējušo Latvijas Universitātes komandu.

Visbeidzot Nacionālajā līgā 2 par labāko atzīts Jelgavas NSC volejbolists Alvis Feldmanis, bet klubs četros mačos svinējis četrus panākumus.

Izmantotie resursi:
OTRO REIZI ŠOSEZON LINDA LINIŅA TIEK ATZĪTA PAR...


, 2018-02-02 18:59, pirms 6 gadiem
Kāpēc jātaisa divi identiski raksti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: Jēkabpils "Lūši".
2

Jēkabpils ''Lūši'' izšķirošajā spēlē sasniedz Latvijas čempionāta finālu

LETA. Jēkabpils "Lūši" trešdien ar uzvaru savā laukumā iekļuva "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.
RSU/MSĢ komanda. Foto: RSU Sporta Klubs.

Rīgas Stradiņa universitātes komanda pirmoreiz kopš 2019. gada sasniedz LČ finālu

Šosezon Baltijas Volejbola līgā triumfējusī "Rīgas Stradiņa universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" arī Latvijas meistarsacīkšu pusfināla otrajā spēlē pārspēja "Spēka un fiziskās attīstības klubu"/"Daugavpils Universitāti".
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Pirms EČ kvalifkācijas Latvijas U20 volejbolisti aizvadīs divas draudzības spēles ar Ukrainu

Pirms Eiropas U20 čempionāta kvalifikācijas otrās kārtas turnīra, kas norisināsies nākamnedēļ Daugavpilī, Mārča Obrumana vadītie Latvijas volejbolisti šīs nedēļas nogalē aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Ukrainas U20 izlasi.