Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa pusfinālistiem pievienojas arī RTU/"Robežsardze"

Latvijas kausa pusfinālistiem pievienojas arī RTU/"Robežsardze"
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Latvijas kausa izcīņā šodien kļuva zināmi pēdējie Latvijas kausa ceturtdaļfinālisti vīriešiem. RTU/"Robežsardze" arī savā laukumā trijos setos vinnēja Nacionālās līgas 1 čempionus VK "Ventspils" volejbolistus, iekļūstot pusfinālā.

Tāpat kā pirmo Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēli viesos arī atbildes maču savā laukumā „Credit24” meistarlīgas vicelīdere RTU/”Robežsardze” aizvadīja ar eksperimentālu sastāvu, tomēr pretiniekiem ne setu neatvēlēja, uzvarot ar 3:0 (15, 25, 20). Uzvarā 15 punktus ieguldīja Gatis Garklāvs, bet viesu rindās vēl rezultatīvāks ar 16 punktiem bija Kristaps Šepte, 11 punkti Askoldam Jāvaldam.

Rīdzinieki pusfinālā pievienojās „Jēkabpils lūšiem”, kuri no ceturtdaļfināla spēlēm kā kausa glabātāji ir atbrīvoti, Daugavpils Universitātes un OC „Limbaži”/MSĢ volejbolistiem.

Kausa ieguvējs šogad kļūs zināms pēc jaunas sistēmas. 22. decembrī Sporta namā „Daugava” notiks pusfināli, bet nākamajā dienā kļūs zināms 2018. gada Latvijas kausa ieguvējs.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija