Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Aicina pieteikties "Ziemassvētku kausa" izcīņai volejbolā

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments aicina pieteikt komandas gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē volejbola turnīram "Ziemassvētku kauss", kas risināsies 20. un 21. decembrī. Komandas turnīram jāpiesaka līdz 14. decembrim.

Turnīru organizē, lai dotu iespēju noskaidrot labākās volejbola komandas, sacenšoties vīriešu un sieviešu konkurencē un cīnoties par uzvaras kausu. Sacensības vīriešu komandām notiks Olimpiskajā Sporta centrā, Grostonas ielā 6b, bet sieviešu komandām - Rīgas 15. vidusskolā, Visvalža ielā 9, tur risināsies arī turnīra finālspēles. Turnīra nolikums pieejams interneta vietnēs www.sports.riga.lv; riga.evl.lv.

Volejbola turnīru organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar nodibinājumu „EVL”. Papildinformācija par sacensībām pieejama pa tālruni 26427173 vai pa e-pastu janis@raacv.lv.

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde,
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja