Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

RSU/MVS ar uzvaru sāk finālu, jelgavniecēm bronza

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

RSU/MVS ar uzvaru sāk finālu, jelgavniecēm bronza
Uzvarētāju komanda
Foto: RSU/MVS, facebook

Latvijas volejbola čempionātā sievietēm pirmo uzvaru finālsērijā sestdien izcīnīja RSU/MVS komanda, kas viesos trijos setos pieveica "Babīti", sērijā līdz divām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0. Savukārt bronzas godalgas ieguva "Jelgava"/LU vienība, kas atkārtoti ar 3-0 pieveica Daugavpils VK "miLATss", uzvarot arī visā sērijā.

RSU/MVS vienība, kas pusfināla sērijā dramatiski un visai negaidīti uzvarēja jelgavnieces, ar pārliecinošu uzvaru sāka finālsēriju, izbraukumā ar 3-0 pieveicot „Babīti”. Viešņu pārsvars nerādīja šaubas visa mača gaitā, turklāt tikai trešajā setā mājiniecēm izdevās tikt līdz 20 punktiem.

Uzvarētāju rindās ar rezultatīvāka spēlētāja bija Anna Embrekte, kas guva 20 punktus. Agija Sidorova un Jeļizaveta Morozova guva attiecīgi 13 un 12 punktus. Zaudētājām astoņus punktus guva Elīna Tetere, par vienu mazāk – Liene Mellupe.

Svētdien pulksten 15:00 komandas aizvadīs sērijas otro spēli Rīgā, „Elektrum” Olimpiskajā centrā.

Bronzas medaļas izcīnīja „Jelgava”/LU komanda, kas arī sērijas otrajā mačā ar 3-0 uzvarēja Daugavpils VK „miLATss” vienību, šoreiz svinot panākumu viesos. Arī sērijas pirmajā spēlē jelgavnieces uzvarēja sausā. Otrajā mačā laukuma saimniecēm izdevās pretoties tikai pirmajā setā (23:25). Turpmākajā mača gaitā viešņu pārsvars izpaudās arvien vairāk un trešajā setā viņu uzvara bija graujoša (25:10).

Jelgavniecēm rezultatīvāka spēlētāja ar 15 punktiem bija Ilze Liepiņlauska, 13 punktus guva Inese Jursone, 12 – Madara Nemme. Daugavpilietēm 12 punktus guva Anastasija Tkačenko, astoņus – Inga Marčenko.

Latvijas čempionāts sievietēm.

Fināls par 3. vietu

DuelisRezultātsSērijā
VK miLATss – Jelgava/LU0-3 (23:25; 18:25; 10:25)0-2

Fināls par 1. vietu

DuelisRezultātsSērijā
Babīte – RSU/MVS0-3 (17:25; 16:25; 20:25)0-1

Izmantotie resursi:
volejbols.lv
Mängud
- Maia

     [+] [-]

, 2017-04-01 20:33, pirms 7 gadiem
Autor, bet cikos būs tā spēle tajā Olimpiskajā centrā?
Tiešām tik grūti ir ierakstīt korektu info...