Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Guntis Atars: "Lūši cīnījās kā zvēri"

Guntis Atars: "Lūši cīnījās kā zvēri"
"Poliurs/Ozolnieki"
Foto: Poliurs/Ozolnieki, facebook

Latvijas čempionāta pusfinālus ar uzvaru uzsāka viesi. Kā sarunājuši, uzvarētāji teica, ka rīt...

“Par spīti tam, ka divi pamatsastāva spēlētāji nevarēja spēlēt, labi bija tas, ka cīnījāmies līdz galam,” panākumu Rīgā pēdējos divos setos komentēja Biolars/Jelgavas kluba treneris Jurijs Deveikus. “Levinskim ir trauma, bet Aukmanis pēc slimības visu maču vēl nevarēja nospēlēt. Labi arī, ka spēlētāji neskatījās, kas viņus var nomainīt. Nav tā, ka nebūtu ar ko nomainīt, bet laukumā esošie spēlētāji paši gribēja uzvarēt. Ar pusspēku nevar vinnēt. Teikt, ka savā laukumā rīt būs vieglāk, es gan neteiktu...”

Sen nebiju tik labi juties,” pēc spēles teica Armands Āboliņš, kurš ar diviem eisiem pabeidza 1. setu. “Pats negaidīju, ka tik labi nospēlēšu, bet jau vakar treniņā jutos labi. Arī cēlājs Mārtiņš Jansons šodien aizvadīja labu spēli. Šodienas 3:0 neko nenozīmēs rīt. Rīt tie būs pavisam citi lūši un tik daudz nekļūdīsies kā šodien.”

“Rīt tā būs pavisam cita komanda,” simtprocentīgi piekrīt arī Ozolnieku kluba treneris Guntis Atars. “Kaut arī uzvarējām trijos setos, tikai setu galotnēs izšķīrās uzvarētājs. Nemaz tik liels pārsvars nebija. Pāris sekmīgas darbības galotnēs, mūsu lielākā pieredze un aukstasinība šodien noteica uzvarētāju. Tomēr arī lūši cīnījās kā zvēri un demonstrēja labu spēli.

Labi nosedzām galvenos sitienu virzienus Pāvelam (Jemeļjanovam. - D.Ā.), labi nospēlējām blokā un aizsardzībā. Spēles sākumā Riharda Puķīša personā izdevās atrast vājo posmu pretinieku servju uzņemšanā, taču turpinājumā viņš spēlēja labi. Arī tas palīdzēja vinnēt 1. setu un labi sākt spēli.”

Izmantotie resursi:
volejbols.lv