Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Zināms "Schenker" līgas ceturtdaļfinālu kalendārs

Zināms "Schenker" līgas ceturtdaļfinālu kalendārs
Jurijs Deveikus un Andrejs Jamrovskis (VK "Biolars")
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās „Schenker” volejbola līgas regulārais čempionāts, bet jau ceturtdien tiks aizvadītas pirmās četras līgas ceturtdaļfinālu spēles. Pirmie mači Daugavpilī, Jelgavā, Tallinā un Rīgā.

Regulārā čempionāta uzvarētāji un pēdējo gadu „Schenker” līgas čempioni „Selver” volejbolisti ceturtdaļfinālā tiksies ar „Daugavpils Universitātes” komandu. Līgas vicelīderi „Parnu” volejbolisti spēlēs ar „Biolars” vienību, „Tartu Pere leib” tiksies ar „TTU” komandu, bet „Lāse-R / Rīga” krustos šķēpus ar „Poliurs / Ozolnieki” vienību.

Ceturtdaļfinālos komandas tiksies divas reizes un uzvarētāji tiks noteikti divu spēļu summā. Ja pēc divām spēlēm rezultāts pa setiem būs neizšķirts uzreiz pēc otrā mača tiks aizvadīts tā sauktais „zelta sets”. Pirmās ceturtdaļfinālu cīņas notiks to komandu laukumos, kuras regulārajā čempionātā ieņēma zemākas vietas, bet atbildes spēles pretinieku laukumos.

Ceturtdaļfinālu pāri:

Selver – Daugavpils Universitāte
Parnu – Biolars
Tartu Pere leib – TTU
Poliurs / Ozolnieki - Lāse-R/Rīga

Izmantotie resursi:
Home | Latvijas Volejbola Federācija


, 2011-03-01 12:19, pirms 13 gadiem
Spēlētāju radi,draugi to zināja jau agrāk.
, 2011-03-01 13:34, pirms 13 gadiem
strops rakstīja: Spēlētāju radi,draugi to zināja jau agrāk.
un? galvenais lai tie radi un draugi iet arii skatiities speeles, ja jau tik agri visu zinaajushi!
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Ap 5000 jauniešu cīnījušies par "top! kausu" volejbolā

Pagājušo svētdien, 21.aprīlī, Rīgā norisinājās 20. vispārizglītojošo skolu volejbola turnīra “top! kauss” 2024 finālsacensības. Kopumā tajās piedalījās 4772 skolēni no 602 komandām un 247 skolām, pārstāvot 34 novadus un 6 valstspilsētas. Septiņu stundu laikā tika izspēlētas 672 spēles uz 16 laukumiem, četrās grupās, ar 7 minūšu laika ierobežojumu un neierastu segumu - iekštelpu zālienā, kā arī uz diviem dažādiem grīdu segumiem.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.