Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2871, Did:0, useCase: 3

Vingro kopā ar "Zelta rieksts" un Sportacentrs.com TV

Jānis Celmiņš

Ziemassvētku un gadu mijas pārēšanās “festivāli” aiz muguras, tāpēc laiks pievērst uzmanību veselīgam un aktīvam dzīvesveidam. Sportacentrs.com TV sadarbībā “Zelta rieksti” (Gemoss) turpmāk katru darba dienas rītu piedāvās rīta vingrošanas šovus, kuros tev un tavai otrajai pusītei būs iespēja mosties ne tikai ar kopīgu rīta kafiju, bet arī aktīvu vingrinājumu kompleksa veikšanu.

Turpmāk katru darbadienas rītu (sākot ar 18. janvāri) Sportacentrs.com TV kanālā tiks demonstrēti rīta vingrojumu kompleksi, kas ļaus mosties aktīvi, vingrot un padarīt dienu daudz enerģiskāku. Katru darbadienas rītu tiks piedāvāti vingrinājumi atsevišķām muskuļu grupām. Treneri sola, ka aktīvākie vingrotāji pēc mēnesi ilgas treniņu programmas būs gatavi lielākām treniņu slodzēm.

Rīta vingrošanas raidījumi tiks demonstrēti katru darba dienas rītu plkst. 6.30, 7.30 un 8.30. Līdz ar to katrs vingrot gribētājs varēs izvēlēties sev ērtāko laiku, lai mostos enerģiski. Rīta vingrošanas vadīs sertificēti individuālie fiziskās sagatavotības treneri un treneres, pie kuriem varēsiet pieteikties arī uz individuālām nodarbībām. Sīkāka informācija katras rīta vingrošanas video sākumā. Ja mosties vēlāk, vai vēlies vingrot vakarā, meklē konkrētās rīta vingrošanas video Sportacentrs.com portāla sadaļā “Vingro kopā ar Zelta rieksts”.

Sportacentrs.com TV iesaka padomāt ne tikai par fiziskajām aktivitātēm, bet arī veselīgu uzturu, kura sastāvā noteikti ietilpst arī “Zelta rieksti” piedāvāta produkcija.

Mosties aktīvi, vingro pats/pati un parādi savai otrai pusītei!

Vingro katru darba dienas rītu plkst. 6.30, 7.30 vai 8.30.