Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2668, Did:0, useCase: 3

Par Bukartu. Bet ne tikai par viņu

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Par Bukartu. Bet ne tikai par viņu
Roberts Bukarts "RD" aizvadījis 238 spēles, gūstot 34 vārtus un nopelnot 35 punktus par rezultatīvām piespēlēm.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas interneta portāli šodien pārpildīt ar "pārdomām", cik slikts ir Roberts Bukarts, cik stulba Rīgas "Dinamo" vadība. Ko tas Bukarts iedomājies? Atsakās braukt uz fārmklubu Liepājā. Bomzis paliek bomzis. Šādi un līdzīgā manierē tiek preparētas Bukarta un "Dinamo" attiecības. Rakstīt prasme Latvijā pusotru gadsimtu bijusi augstā līmenī, nu ir arī katram kur izrakstīties pēc sirds patikas.

Viņnedēl, kad veidoju latvju hokeja labāko uzbrucēju topu, Robertam atvēlēju tajā 11. vietu - "Vēl viens labrocis šajā labroču kompānijā (Dārziņš, Karsums, Vasiļjevs). Nu prot Roberts iemest. Ripu vārtos."

Ja skatāmies tikai no uzbrukuma, Heikele un viņa palīgi ir pilnīgi auni: Bukartam ir augstākais metienu realizācijas procents "DR" - 28,6%, proti, metot septiņas reizes pa vārtiem, viņš guvis divus vārtus. Nākamais labākis % ir Skvorcovam - 21,1 jeb 4 rezultatīvi metieni no 19. Komandas līderiem % ievērojami zemāks - Dārziņam 7,5% (3 no 40), Meijam - 6,7% (2 no 30), Leino - 4,3% (1 no 23).

Kopumā Bukarta statistikas rādītāji ir normāli - 7 spēles, 2 vārti, ar vidējo spēles laiku 8.42, ar 10,6 maiņām ik spēlē, lietderība +1, soda minūšu nav, izpildījis 7 spēka paņēmienus (līderis Bērziņš ar 25), bloķēto metienu - nav (līderis Sotnieks ar 37). Mikromaču vērtējumā arī Roberts pozitīvs: 3-2, ripas 4-2.

Šķiet, tas bija 2010. gadā, kad Oļegs Znaroks nepaņēma Bukartu izlasē, un tauta, protams, šūmējās. Aizstāvot Robertu. Znaroks (vai Vītoliņš, nav būtiski) tad diezgan sakarīgi paskaidroja, ka Bukarts ir pirmo divu maiņu uzbrucējs, bet trešai un ceturtai maiņai nav noderīgs. Pēc 2011. gada PČ Košicē, šķiet, Vītoliņš rezumēja, ka ar tādu spēles stilu kā Bukartam viņu neņemtu neviens KHL klubu treneris. 2012. gada PČ Teds Nolans Bukija spēli ātri atkoda un uz nākamiem diviem PČ nemaz neņēma. Šogad Aleksandrs Beļavskis atkal paņēma, bet Prāgā uzbrucējs 7 mačos palika uz nullēm 0+0. "DR" uzbrucēju mēģinājuši pāraudzināt Jūliuss Šuplers, Peka Rautakalio, Artis Ābols un nu arī Kari Heikile... Sākot ar 2009. gada rudeni Bukarts katru sezonu kādu laika posmu aizvadījis fārmklubā vai pat MHL komandā.

Katram, kas seko šī hokejista karjerai, ir zināms, ka labrocis Bukarts jau no zēnu gadiem bijis rezultatīvs uzbrucējs, daudz ripu metis pats un daudz arī piespēlējis. Taču Roberts NEKAD nav spēlējis aizsardzībā, turklāt "Sāgā-89" to arī nevajadzēja darīt, treneri to viņam neiemācīja, bet tēvam Ralfam (arī komandas saimniekam) spēle aizsardzībā tolaik nelikās būtiska. Liekas, tas bija Kurts Lindstrēms, kurš teica, ka vecus suņus ir grūti iemācīt stāvēt uz divām kājām. Neviens "DR" treneris tā arī nav spējis pārveidot Bukartu. Skarbajam somam Hekilem tas vienkārši apnika (0 bloķētu metienu!), bet "Liepājas" variants praktiski nozīmēja to, ka - proties pats... Bukarts ir gudrs spēlētājs un es viņam novēlu veiksmīgu karjeras turpinājumu.

Un tagad šā stāsta otra puse. Es laiku pa laikam sekoju līdzi, kā tauta diskutē un izsaka savas domas. Nepaņēma Leonīds Tambijevs uz 2013. gada U-20 PČ Edgaru Kļaviņu (1993.) un Romānu Semjonovu (1994.). Nu pilnīgs idiots tas Tamba! Kļaviņš spēlē Zviedrijas elites divīzijā (SHL), Stokholmas AIK viņš der, bet Latvijas U-20 izlasei neder... Togad AIK vienībā 30 spēlēs Kļaviņš nopelnīja 5 punktus (1+4). Visticamāk, sastāvā tika kā obligātais juniors, jo nākamajā sezonā pēc sešām spēlēm AIK tika izīrēts pat diviem Allsvenskan klubiem - "Timra" un "Troja", pērn sezonu iesāka Zviedrijas 1. līgā (respektīvi, 3.), kā Cgojevs to pabeidza Kazahstānā (18 spēlēs 0+2), nu ir Polijas kluba "Polonia" uzbrucējs...

Semjonovs (1994.), kurš zviedru jauniešu un junioru mačos vienu sezonu pat savāca vairāk par 100 punktiem, 21 gada vecumā ir turpat Ārbogā - 1. divīzijā (3. pēc spēka). Šķiet, arī vecais draugs Abrags ļoooti iestājās par Semjonovu U-20 izlasē. Tambijevs pateica diezgan skaidri - Semjonovs (un arī Lavrovs) nav cīnītāji... Un tāpēc nav junioru izlasē!

Lavrovs (1994.) 21 gada vecumā spēlējis Zviedrijas un Somijas jauniešu un junioru čempionātos, pirms tam arī ASV, bet duraks Tambijevs neņem viņu izlasē! Var jau būt, ka Martins vēl izveidos labu karjeru, bet... Citāts pirms šīs sezonas: "Par to, ka jābrauc uz "Zvolen", zināju aptuveni pirms trim nedēļām. Ar klubu esmu vienojies par try-out līgumu, jābrauc un jāpierāda sevi. Raudzījos arī Somijas "Mestis" līgas virzienā, tāpat par mani bija interese no Zviedrijas, bet ilgi negaidījumu un pieņēmu šo piedāvājumu."

Var jau būt, ka jauneklis pats tik plātīgs nemaz nav bijis, ka intervētājs tikai gribējis būt pozitīvais, bet pievēršu uzmanību izteikumam - ar klubu esmu vienojies par try-out līgumu. Kas latviski nozīmē, ka man būs pārbaudes līgums, pēc kura beigām klubs izvērtēs, vajag viņiem mani vai arī neesmu derīgs.

Pienāk septembra sākums, un nu jau lasu šādas rindas: "Slovākijas ekstralīgas pagājušās sezonas pusfināliste "Poprad" vēl pirms jaunā čempionāta pirmā iemetiena veselības problēmu dēļ lauzusi vienošanos ar latviešu uzbrucēju Martinu Lavrovu. Līgums vēl nebija nonācis līdz Spēlētāju asociācijai, tāpēc 21 gadu vecias spēlētājs palicis bez kompensācijas.. Lavrovu Slovākijā piemeklējušas veselības likstas - pēc saindēšanās ar ēdienu viņš četras dienas pavadīja slimnīcā, un kluba vadības pacietības mērs ticis izsmelts." Ir jau slovāki maitas, bet, ja uzbrucējs būtu ļoti vajadzīgs, tad četras dienas nav nekas...

Polijas klubs STS (Sanoka) atbrīvo Krišu Lipsbergu, viņa vietā paņemot kanādieti; Tulsas "Oilers" no try-out līgumiem atbrīvojis divus Latvijas hokejistus - aizsargu Ņikitu Koļesņikovu (1992.) un uzbrucēju Miku Lipsbergu (1991.); Ralfam Freibergam nav izdevies tikt pie līguma ar AHL klubu "Griffins" utt.

Nezin kādēļ Latvijā ļoti daudzi domā, ka kāds ir labāks tikai tāpēc, ka mūsējais. Un tas vispār ir nonsens, ja krievs Vasiļevskis spēlē labāk par latvieti Kristeru Gudļlevski. Gudijs taču tā rukā un viņa darba ētika mums visiem zināma. Nu nevar būt krievs labāks par Gudi!

P.S. Rakstā pieminētie spēlētāji man ir tikpat mīļi kā visi pārējie. Viņi tikai izmantoti kā piemēri. Esot Latvijā un neesot Zviedrijā, Tampā vai Popradā, nekādi nav iespējams zināt visas nianses. Gribētos lai tie, kas ir žurnālisti un nevis hokejistu brāļi vai paziņas, rakstītu tā, kā ir: ja klubs kādu atbrīvojis (nu kaut vai Daugaviņu!), tad tā arī rakstīt. Nevis Kaspars pametis Maskavu un tamlīdzīgi.

1 2 45 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2015-10-06 16:23, pirms 9 gadiem
Te labi uzskaitīts cik treneriem Bukarts ir "iepaticies". Pagaidām prognozēju viņam Brahmanim līdzīgu karjeru līdzīga spēka līgās. Ar to niansi, ka Bukarts līdz šim ir bijis pārapdavināts ar iespējām un avansiem, Edijam ar to švakāk gājis. Man Bukarts kaut kā nesimpatizē, liekas tāds iedomīgs burkšķis, bet es esmu tikai anonims interneta muldoņa, tāpēc lai viņam veicas

  -1 [+] [-]

, 2015-10-06 16:23, pirms 9 gadiem
No šī raksta sanāk: Ja nepatīc Tambijevam, hokejā nav ko meklēt!

  +2 [+] [-]

, 2015-10-06 16:29, pirms 9 gadiem
sjamba rakstīja: No šī raksta sanāk: Ja nepatīc Tambijevam, hokejā nav ko meklēt!
Tambijevam visvairāk tika pārmests par diviem - Kļaviņcgojevu un Podziņu (turēja HKR 4. maiņā). Kur viņi tagad ir?

  +3 [+] [-]

, 2015-10-06 16:32, pirms 9 gadiem
sjamba rakstīja: No šī raksta sanāk: Ja nepatīc Tambijevam, hokejā nav ko meklēt!
Vai tad Tambijevs tagad trenē Sanoku, Tulsu, Tampu, Popradu un citas rakstā nosauktās komandas?

     [+] [-]

, 2015-10-06 16:42, pirms 9 gadiem
Jānis Matulis rakstīja: Vai tad Tambijevs tagad trenē Sanoku, Tulsu, Tampu, Popradu un citas rakstā nosauktās komandas?
Ja neder šis kopsaucējs, tad kāds tad ir īstais? Ja esi latvietis, tad nederi ne Sanokai, ne Tulsai utt.? Nesapratu, kāds sakars Bukartam ar pārējiem šā brīža neveiksminiekiem, izņemot to, ka esi no Latvijas un nepatīc Tambijevam?

  +2 [+] [-]

, 2015-10-06 16:44, pirms 9 gadiem
Jāni, ne pa ķeksi Tu mani pieminēji... Neesmu es bijis Romkas Semjonova fans....

  +9 [+] [-]

, 2015-10-06 16:46, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: Jāni, ne pa ķeksi Tu mani pieminēji... Neesmu es bijis Romkas Semjonova fans....
Netaisnojies Abrag, ja Jānis raksta tad tā ir. Pat ja nebiji, bet tagad esi!

  -3 [+] [-]

, 2015-10-06 17:01, pirms 9 gadiem
Latvijā hokejs pamazām izmirst! Nav uz ko iet paskatīties, Ģinamkas spēļu laikā tā stulbā ģimeniskā un totālā patērētāju atmosfēra, kas valda arēnā vienkārši tracina. Pietrūkst vecās labās AS Rīgas Sporta Pils atmosfēras tribīnēs.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-06 17:08, pirms 9 gadiem
sjamba rakstīja: Ja neder šis kopsaucējs, tad kāds tad ir īstais? Ja esi latvietis, tad nederi ne Sanokai, ne Tulsai utt.? Nesapratu, kāds sakars Bukartam ar pārējiem šā brīža neveiksminiekiem, izņemot to, ka esi no Latvijas un nepatīc Tambijevam?
Par ko stāsts? Par sapņiem, ilūzijām un reālo dzīvi...

  -1 [+] [-]

, 2015-10-06 17:26, pirms 9 gadiem
belluschi rakstīja: ...Pietrūkst vecās labās AS Rīgas Sporta Pils atmosfēras tribīnēs.
AS? Tu runā par tiem laikiem, kad Sporta Pils gaiteņos uz katra stūra pārdeva šņabi?

  +2 [+] [-]

, 2015-10-06 17:30, pirms 9 gadiem
Lūk, tipisks piemērs. Smiekli nāk. Tā raksta Apollo.
Latvijas uzbrucējs Roberts Bukarts lauzis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo», otrdien vēsta vienības mājas lapa. Vienošanās pārtraukta pēc abpusējas vienošanās.

  -1 [+] [-]

, 2015-10-06 17:32, pirms 9 gadiem
Jānis Matulis rakstīja: Lūk, tipisks piemērs. Smiekli nāk.
Latvijas uzbrucējs Roberts Bukarts lauzis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo», otrdien vēsta vienības mājas lapa. Vienošanās pārtraukta pēc abpusējas vienošanās.
tipisks piemērs kam???

  +1 [+] [-]

, 2015-10-06 17:38, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: tipisks piemērs kam???
Izlasīji pirmo teikumu?

  +4 [+] [-]

, 2015-10-06 17:38, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: tipisks piemērs kam???
Tam, ka Latvijā ir labie hokejisti un sliktais Krievijas specdienestu projekts Dinamo, no kura visi paši bēg prom.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-06 17:39, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: tipisks piemērs kam???
Mūsdienu rakstu cepšanai jeb pārkopēšanai. Apollo/TVNETs vispār ir pārvērties par vienu briesmīgu vietu.

  -1 [+] [-]

, 2015-10-06 17:40, pirms 9 gadiem
Jānis Matulis rakstīja: Izlasīji pirmo teikumu?
izlasīju. Ļoti līdzīgs tam, kāds ir paša kluba mājas lapā. Un kas no tā?

  +3 [+] [-]

, 2015-10-06 17:45, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: izlasīju. Ļoti līdzīgs tam, kāds ir paša kluba mājas lapā. Un kas no tā?
Abrag!
Reizēm Tu gribi būt precīzāks par guberņas galveno aptiekāru...
Labi zini, ka cilvēki uztver pirmo teikumu. Tātad Bukarts lauzis? Vai tomēr pēc abpusējas vienošanās.

Kas no tā? Atšķirīga summa, ko dabū hokejists.

  +3 [+] [-]

, 2015-10-06 17:49, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: izlasīju. Ļoti līdzīgs tam, kāds ir paša kluba mājas lapā. Un kas no tā?
Nu, es redzu būtisku atšķirību.

DINAMO RĪGA pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi līgumattiecības ar uzbrucēju Robertu Bukartu.

     [+] [-]

, 2015-10-06 17:52, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: Jāni, ne pa ķeksi Tu mani pieminēji... Neesmu es bijis Romkas Semjonova fans....
Kapeec, lai Janis melotu?

     [+] [-]

, 2015-10-06 17:54, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kapeec, lai Janis melotu?
Nevajag apcelt Abragu! Viņš ir normāls puika.

  -1 [+] [-]

, 2015-10-06 17:54, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: izlasīju. Ļoti līdzīgs tam, kāds ir paša kluba mājas lapā. Un kas no tā?
Kaapeec vienmeer meegini oponeet Matulim? Nav vienmeer vinjam jaapiekriit, tachu ir ljoti uzkriitosha piekasiishanaas gandriiz katrai vinja domai? Vai juuties zinoshaaks par vinju?

     [+] [-]

, 2015-10-06 17:55, pirms 9 gadiem
Jānis Matulis rakstīja: Nevajag apcelt Abragu! Viņš ir normāls puika.
Es jau neapcelju, vinjs hokejaa zina daudz vairaak kaa es un daudzi lietotaji te, tachu biezhi vinjam patiik izraadiit savu paaraakumu...

  -1 [+] [-]

, 2015-10-06 17:59, pirms 9 gadiem
>> belluschi

Rīgas Sporta pils atmosfēra ir aizgājusi uz neatgriešanos... Diemžēl, bet tāda ir realitāte, jo tagad ir jauni laiki, citāda sabiedrība ar citādām vērtībām. Un tas neattiecas uz hokeju vien, bet visām dzīves sfērām.
Taču tāpēc nenozīmē, ka hokejs izmirst. Man arī daudz kā pietrūkst šajos laikos, bet tāpēc neiešu bļaut un visus lamāt, cik jūs slikti esat. Kaut gan dažreiz gribas un atsevišķus fruktus vajadzētu. Tikai Dinamo gan nebūs to starpā. Jo viņi strādā un dod iespēju Latvijā baudīt iespējami augsta līmeņa hokeju. Un palīdz uzturēt to pie dzīvības. Jo ar savu čempionātu vien mēs nekur tālu netiksim. Es būtu tikai priecīgs, ja mums būtu arī spēcīgs LČ, bet realitāte ir tāda, kāda tā ir jau daudzus gadus - visu nosaka tirgus... Ne tikai hokejā, ne tikai Latvijā.

     [+] [-]

, 2015-10-06 18:21, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kaapeec vienmeer meegini oponeet Matulim? Nav vienmeer vinjam jaapiekriit, tachu ir ljoti uzkriitosha piekasiishanaas gandriiz katrai vinja domai? Vai juuties zinoshaaks par vinju?
Es arī kādreiz oponēju Matulim! Kas no tā? Tādēļ jau Matulis raksta, lai tādiem kā mēs, kam patīk hokejs, būtu ar ko padiskutēt! Visi vienalga nekad nedomās vienādi!

     [+] [-]

, 2015-10-06 18:47, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: izlasīju. Ļoti līdzīgs tam, kāds ir paša kluba mājas lapā. Un kas no tā?
Bet LTV Dienas ziņās 18 skrejošā rinda vēsta, ka Rīgas Dinamo lauž līgumu ar Bukartu. Es kā laucinieks neko nesaprotu...

  -1 [+] [-]

, 2015-10-06 18:53, pirms 9 gadiem
Jānis Matulis rakstīja: Abrag!
Reizēm Tu gribi būt precīzāks par guberņas galveno aptiekāru...
Labi zini, ka cilvēki uztver pirmo teikumu. Tātad Bukarts lauzis? Vai tomēr pēc abpusējas vienošanās.

Kas no tā? Atšķirīga summa, ko dabū hokejists.
manuprāt (bet tikai manuprāt, pieļauju juristi mani, diletantu, iespējams, arī apsmaidīs), abpusēja vienošanās ir tad, kad līgumu lauž abas puses. Tātad gluži nepareizi nav teikt, ka Bukarts lauzis līgumu. Tikai tad droši vien jāpiemin arī otra puse, kas arī lauzusi līgumu (visai diletantiski, taču principā Apollo to arī izdarīja).
Un otrs - lai arī līgums lauzts pēc "abpusējas vienošanās", tāpat kāda no pusēm to ierosināja pirmā un otra piekrita. Ja tā pirmā puse ir Bukarts - tad pēc loģikas viss ir pareizi. Ja tomēr ne, tad - tad loģika tomēr zūd...

  +1 [+] [-]

, 2015-10-06 19:00, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: manuprāt (bet tikai manuprāt, pieļauju juristi mani, diletantu, iespējams, arī apsmaidīs), abpusēja vienošanās ir tad, kad līgumu lauž abas puses. Tātad gluži nepareizi nav teikt, ka Bukarts lauzis līgumu. Tikai tad droši vien jāpiemin arī otra puse, kas arī lauzusi līgumu (visai diletantiski, taču principā Apollo to arī izdarīja).
Un otrs - lai arī līgums lauzts pēc "abpusējas vienošanās", tāpat kāda no pusēm to ierosināja pirmā un otra piekrita. Ja tā pirmā puse ir Bukarts - tad pēc loģikas viss ir pareizi. Ja tomēr ne, tad - tad loģika tomēr zūd...
Ko nozīmē gluži nepareizi vai gluži pareizi? Ko Tu pa tukšo filozofē, ja mājas lapā skaidri rakstīts, ka pēc abpusējas vienošanās. Pārējais jau ir interpretācija, kas man nepatīk. Jo nav jau neparzeizi, ja kāds rakstītu, ka Zariņš pametis operu...

     [+] [-]

, 2015-10-06 19:01, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: manuprāt (bet tikai manuprāt, pieļauju juristi mani, diletantu, iespējams, arī apsmaidīs), abpusēja vienošanās ir tad, kad līgumu lauž abas puses. Tātad gluži nepareizi nav teikt, ka Bukarts lauzis līgumu. Tikai tad droši vien jāpiemin arī otra puse, kas arī lauzusi līgumu (visai diletantiski, taču principā Apollo to arī izdarīja).
Un otrs - lai arī līgums lauzts pēc "abpusējas vienošanās", tāpat kāda no pusēm to ierosināja pirmā un otra piekrita. Ja tā pirmā puse ir Bukarts - tad pēc loģikas viss ir pareizi. Ja tomēr ne, tad - tad loģika tomēr zūd...
Ja tā ir abpusēja vienošanās, tad nevar rakstīt, ka kāda no pusēm ABPUSĒJI VIENOJOTIES ir kaut ko LAUZUŠI, jo puses ie VIENOJUŠĀS par šādu turpmāko rīcību.
Līguma laušana un izbeigšana pēc abpusējas vienošanās ir divas dažādas lietas, kuras nevar savstarpēji jaukt, jo tad zūd kā vienas, tā otras jēga.

  +3 [+] [-]

, 2015-10-06 19:44, pirms 9 gadiem
Jāni, paskaidrosi man kā hokeja vērotājam tikai kopš 1977 gada, ar ko Bukarts ir sliktāks par to pašu Dārzinu? Lauris ko, ir kādreiz spēlējis aizsardzībā? Cik vinam ir blokētu metienu? Bukarts vismaz cenšas spēlēt spēka spēli pretinieka zonā, Dārzinš no spēka spēles bēg kā žīds no krusta! Mums šādas "balerīnas" ir bijušas vienmēr! Un ne tikai mums. Jautājums ir par šo sezonu, - vai Dārzinš ir labāks par Bukartu? Tikai bez emocijām, biedri!

  -2 [+] [-]

, 2015-10-06 20:13, pirms 9 gadiem
[quote calvin]
Jāni, paskaidrosi man kā hokeja vērotājam tikai kopš 1977 gada, ar ko Bukarts ir sliktāks par to pašu Dārzinu? Lauris ko, ir kādreiz spēlējis aizsardzībā? Cik vinam ir blokētu metienu? Bukarts vismaz cenšas spēlēt spēka spēli pretinieka zonā, Dārzinš no spēka spēles bēg kā žīds no krusta! Mums šādas "balerīnas" ir bijušas vienmēr! Un ne tikai mums. Jautājums ir par šo sezonu, - vai Dārzinš ir labāks par Bukartu? Tikai bez emocijām, biedri!

Dārziņš ir tehniskāks un labāk redz laukumu pat šajā sezonā!

     [+] [-]

, 2015-10-06 21:05, pirms 9 gadiem
Calvin rakstīja: Jāni, paskaidrosi man kā hokeja vērotājam tikai kopš 1977 gada, ar ko Bukarts ir sliktāks par to pašu Dārzinu? Lauris ko, ir kādreiz spēlējis aizsardzībā? Cik vinam ir blokētu metienu? Bukarts vismaz cenšas spēlēt spēka spēli pretinieka zonā, Dārzinš no spēka spēles bēg kā žīds no krusta! Mums šādas "balerīnas" ir bijušas vienmēr! Un ne tikai mums. Jautājums ir par šo sezonu, - vai Dārzinš ir labāks par Bukartu? Tikai bez emocijām, biedri!
Daļēji tam var piekrist - arī Lauris ir tehniskais un daļēji t.s. mīkstais uzbrucējs, bet tāpat kā bankā arī hokejā katram ir sava kredītvēsture. Jā, šis rudens nav Dārziņa rudens un to viņš pat arī saprot. BET. Lauris ļoti labi nospēlēja PČ Prāgā, kur Bukarts savukārt bija nekāds. Gadu griezumā Lauris tomēr ir klasi augstāks uzbrucējs.
Protams, bez emocijām - tāpēc jau es arī raksta sākumā sarakstīju tik daudz ciparu Bukarta aizstāvībai. Ja runājam konkrēti - tieši šajā brīdī, oktobra sākumā es neredzu, kāpēc Bukarts būtu bijis jāsūta uz Liepāju. Bet es neesmu treneris vai GM...

     [+] [-]

, 2015-10-06 22:09, pirms 9 gadiem
Bet Bukartam ilgstoši ir bijušas kaut kādas aizķeršanās, te vienā, te otrā komandā nenostiprinoties. Te ir, ta nav Latvijas izlasē... kaut kas jau tad nav kārtībā...
Neteiktu, ka nav iespēju. Acīmredzami viņš savas iespējas neizmanto, atšķirībā no Jerofejeva, kurš ķeras un iekrampējas gandrīz vienīgajā iespējā, kas tika dota un to nesačakarēja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-07 08:24, pirms 9 gadiem
Jānis Matulis rakstīja: Daļēji tam var piekrist - arī Lauris ir tehniskais un daļēji t.s. mīkstais uzbrucējs, bet tāpat kā bankā arī hokejā katram ir sava kredītvēsture. Jā, šis rudens nav Dārziņa rudens un to viņš pat arī saprot. BET. Lauris ļoti labi nospēlēja PČ Prāgā, kur Bukarts savukārt bija nekāds. Gadu griezumā Lauris tomēr ir klasi augstāks uzbrucējs.
Protams, bez emocijām - tāpēc jau es arī raksta sākumā sarakstīju tik daudz ciparu Bukarta aizstāvībai. Ja runājam konkrēti - tieši šajā brīdī, oktobra sākumā es neredzu, kāpēc Bukarts būtu bijis jāsūta uz Liepāju. Bet es neesmu treneris vai GM...
jā, bet šeit atkal pieminam vēsturi! Tad jau Balderis jāliek par kapteini! Nu labi, tas ir ar ironiju... Bet, piekrïtīsi- Sējējam (lasi-Savickim) ir dzili uzškaudīt uz LV izlasi. Atceries vārdus- vienalga kā un kurā divīzijā - B vai D spēlē izlase... Un Dārzina kredītvēsturi var atgādināt arī AK Bars un Traktor treneri... Tas, ko vēlējos pateikt, Bukarts bija ievērības cienīgs uz pāris spēlēm uzspēlēt pirmajā mainā, bet Dārzinš - pasēdēt tribīnēs, tad varētu veikt precīzu analīzi kurš ir kas šajā brīdī! Un arī ar kredītvēsturi ir tā, ka bankai vairāk interesē kādi ir tavi ienākumi tieši šajā brīdī, nevis 5 gadus atpakal.
1 2 45 komentāri
restorāni Rīgā - saņem atlaides