Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2667, Did:0, useCase: 3

Video: Bisenieks par hokeja pīļu dīķi, "blatņikiem", metiens.lv un naudu

Andris Liepa
Andris Liepa
55 gadus vecais Gints Bisenieks jau 36 gadus strādā par hokeja treneri. Viņam ir visvairāk NHL draftēto audzēkņu (Astašenko, Sprukts, Štāls, J. Rēdlihs, Gudļevskis), šobrīd Gints ir arī Hokeja federācijas Treneru padomes priekšsēdētājs, bet vislabāk, protams, pārzina bērnu un jauniešu hokeju. Var ieteikt, kur iet trenēties, kā izvēlēties pie kura trenera to darīt un labi orientējas arī citās mūsu lielā hokeja pīļu dīķa problēmās. Trenējis arī savu dēlu un ir gatavs trenēt arī mazdēlu. Arī Jāņa Matuļa.

Intervijas fragments bez maksas: Bisenieks: "Gribētu cerēt, ka Latvijas hokejs...

Sarunas garums: 57 minūtes
Vērtējums: +4

     [+] [-]

, 2016-11-06 15:30, pirms 7 gadiem
Gudļevskis laikam varētu būt labākais audzēknis.

     [+] [-]

, 2016-11-06 20:49, pirms 7 gadiem
Intervija ir laba, bet kapēc praksē nevar redzēt to bērnu attīstības programmu ko sarakstija tas profesors, jo pie mums katrs klubs trennējas savādāk, bet kā es saprotu ja Latvijai ir bērnu jauniešu attīstības programma tad visi pēc tās strādā, trenińu intensitāte/biežums/slodzes u.t.t.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-07 03:47, pirms 7 gadiem
marchelo rakstīja: Intervija ir laba, bet kapēc praksē nevar redzēt to bērnu attīstības programmu ko sarakstija tas profesors, jo pie mums katrs klubs trennējas savādāk, bet kā es saprotu ja Latvijai ir bērnu jauniešu attīstības programma tad visi pēc tās strādā, trenińu intensitāte/biežums/slodzes u.t.t.
Redzi! Latvija ir ļoti demokrātiska valsts. Ne tāda kā Zviedrija, kur visi treneri strādā pēc vienas stratēģijas un shēmas. Mums VISI treneri ir ģēniji. Un federācija neko daudz nevienam nevar pavēlēt! Klubs privāts, kā gribu, tā strādāju. Lielākā nelaime gan ir cita: jauno hokejistus jeb t.s. iedomāto hokejistu vispārējā fiziskā sagatavotība. Tā pamatos būtu jāiedzen skolā, bet... sporta stundā (40 min.) nedrīkst iesvīst. Un nedod dies', bērnam jākārto normatīvi! Tie taču pazemo jauno Latvijas pilsoni! Un visbriesmīgākais posms ir nevis treneri, bet bērnu vecāki. Kā? Es maksāju naudu, bet manējais nespēlē 1. maiņā? Man pašam bijis dēls, kurš trīs mēnešus spēlēja "Liepājas metalurgā", pirmajā gadā, bijis divos U-20 PČ un vienā U-18 PČ. Vecākus zinu pietiekami labi. Arī Ķirsona tipa vecvecākus. Kuri iedomājušies, ka visi pirms viņiem ir bijuši... idioti. Bet tas ir garāks stāsts. Ne te tas stāstāms.

     [+] [-]

, 2016-11-08 18:28, pirms 7 gadiem
Jānis Matulis rakstīja: ...Lielākā nelaime gan ir cita: jauno hokejistus jeb t.s. iedomāto hokejistu vispārējā fiziskā sagatavotība. Tā pamatos būtu jāiedzen skolā, bet... sporta stundā (40 min.) nedrīkst iesvīst. ...
pričom tur skola??? Fiziskā sagatavotība ir jāiegūst fiziskajos treniņos. Tā tas bija mūslaikos un tā tam vajadzētu būt arī šobrīd.
Cita lieta, ka pats jau daļēji atbildēji (par bērnu vecākiem un vecvecākiem).

Turpinot par šo, piesaukšu Tevis (ne)mīlētās jūtūbes translācijas - U17 izlašu turnīram Minskā baltkrievi bija nodrošinājuši lieliskas translācijas: ar komentētājiem, vairākām kamerām, atkārtojumiem. Pateicoties tam, drusku paskatījos, kā mūsu U17 izlase spēlē. Manās nespeciālista acīs iekrita 2 lietas: 1) fiziskā sagatavotība (mūsējie pārsvarā divcīņās pie bortiem zaudēja krieviem un belariem); 2) individuālā meistarība - pārāk jau viegli krievi un belari spēles momentos 1 pret 1 apspēlēja mūsējos.

     [+] [-]

, 2016-11-20 06:51, pirms 7 gadiem
Jāni, bet kāpēc komentāros? Kāpēc neuzstājiet uz to lielajos portālos, kuros strādājiet (LA laikam kā pirmais, gan jau arī kur citur varētu kko iepostēt!)? Kā pats teicāt - tam pats kā sencītis esiet izgājis cauri! Diez vai kāds cits žurnālists (gribēju jau teikt rakstnieks, kā šajā portālā ierasts, bet ir tik maz Jūsu nozares profesionāļu) spētu būt adekvātāks šajā jomā!
Ir taču skaidrs, ka mēs, komentētāji, neko nespēsim mainīt, taču hokeja "elite" (gribētos Jums to piedēvēt) ar publikācijām noteikti kko spētu mainīt. Nu vismaz par 1%, kas jau būtu daudz!
Lai veicas!
restorāni Rīgā - saņem atlaides