Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2667, Did:0, useCase: 3

Video: Andris Džeriņš par Hārtliju un Herningu, centra uzbrucējiem un līdakām Ālandu salās

Andris Liepa
Andris Liepa
Pirms gadiem sešiem, septiņiem daudzi skatītāji smējās par Rīgas "Dinamo" maiņu: Meija - Džeriņš - Bukarts, arī Tedam Nolanam šis trijnieks ne sevišķi patika, bet nu jau četrus pasaules čempionātus Andris Džeriņš ir Latvijas izlases pirmais centra uzbrucējs. Turklāt pēdējos trijos čempionātos atzīts par vienu no trim labākajiem mūsu izlases spēlētājiem. Tātad viņu novērtējuši trīs dažādi treneri - Bobs Hārtlijs, Leonīds Beresņevs un Aleksandrs Beļavskis. Nule pasaules čempionātā Herningā mačā pret Dāniju (1:0) gūstot šā čempionāta svarīgākos vārtus. Nopelnot ne tikai 1/4 finālu, bet komandas biedriem arī lielāku prēmiju. Iebilst, ja viņu sauc par provokatoru vārtu priekšā, bet sitienu gan nevienam parādā nepaliek. Ne par sevi, ne komandas biedru. Piedalījies deviņos pasaules čempionātos un ir gandarīts, ka beidzot spēlējis 1/4 finālā. Jo Latvijas izlase bijusi kā vienota ģimene, kur nav bijis pat nekādu konfliktu un panikas.

Sarunas garums: 64 minūtes.

Sarunas fragmentu meklē šeit: Džeriņš par noskaņojumu izlasē un makšķerēšanu...
Vērtējums: +4

     [+] [-]

, 2018-06-02 02:41, pirms 6 gadiem
Kādreiz likās, ka Džeriņš tāds riebīgs un neforšs spēlētājs, bet laika gaitā sapratu, ka ar to viņš ir ļoti īpašs - pretiniekiem ļoti neērts un Latvijas izlasei ļoti svarīgs!
Būtu forši, ja viņš varētu iedot arī vērtību mūsu jaunajai paaudzei - būt nekaunīgiem, provokatīviem, bet tajā pašā laikā taktiskiem un nedabūt noraidījumus. Tas ir veids, kā mēs maza valsts varam būt neērts pretinieks lielajām valstīm.
Iemetienam ir LIELA vērtība - IEMETAM par Džeriņu!
restorāni Rīgā - saņem atlaides