Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2667, Did:0, useCase: 3

Video: Vasiļonoks par "Liepājas metalurgu", vārtsargu dzīvi, Kanādu un nakts bāriem

Andris Liepa
Andris Liepa
Mihails Vasiļonoks ir unikāls cilvēks Latvijas hokejā. Hokeju spēlēt sācis tikai 15 gadu vecumā, bet "Dinamo" meistaros nospēlējis 19 sezonas! Vairāk nekā jebkurš cits mūsu hokejists. 1998. gadā bija viens no tiem rīdziniekiem, kurš sāka celt Liepājas hokeja piramīdu Nu jau deviņpadsmito gadu liepājnieks,. Dīvaini, bet jaunajā Liepājas klubā Vasiļonoks izrādījās ne tikai lieks, bet viņu pat nelaida uz ledus trenēt jaunos vārtsargus... Nonsens! Sportu mīlošs cilvēks. 1977. gadā, kad "Dinamo" bija tuvu bronzas medaļām, Miša pret galvenajiem konkurentiem "Traktor" Čeļabinskā ielaida ļoti stulbu golu, un komanda zaudēja. Miša pēc tam naktī par to raudājis... Bijis PSRS izlases trešais vārtsargs 1976. gada "Kanādas kausā", trešais vārtsargs arī 1977. gada pasaules čempionātā. Joprojām pārdzīvo par hokeju un vārtsargiem. Uzskatāms par Jāņa Kalniņa hokeja krusttēvu.

Sarunas garums: 67 minūtes
Vērtējums: +3

     [+] [-]

, 2017-04-28 14:59, pirms 7 gadiem
Nu cik var stāstīt visiem, ka Balderis Tretjakam iemeta kaut kādu akrobātisko golu!
Es pats redzēju, kad Balderis spēlēja Maskavā, janvāra rītā translēja ACSK spēli pret Maskavas Dinamo, un, jau pie lielas rezultāta starpības, Balderis izgāja pret MD vārtsargu Polupanovu un atmuguriski caur kājstarpi guva vārtus, respektīvi, PSRS pirmā komanda izņirgājās par otro!

     [+] [-]

, 2017-05-22 22:49, pirms 7 gadiem
Visu cieņu vecmeistaram! Ļoti labs vārtsargs , interesanti paklausīties, kaut ko atcerēties un uzināt dauz ko jaunu.
restorāni Rīgā - saņem atlaides