Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2667, Did:0, useCase: 3

Video: Savickis: "Dinamo" klubam vajadzīga KHL, nevis otrādi

Kristaps Driķis
Piedāvājam Jāņa Celmiņa, "Vienos vārtos" sarunu ar Rīgas "Dinamo" kluba padomes priekšsēdētāju Juri Savicki. Sarunas laikā kluba vadītājs atklāj savu viedokli par komandas sniegumu, stāsta par pieļautajām kļūdām, leģionāriem un viņu algām, kluba finansiālo situāciju, sponsoriem, komandas nākotni, kā arī pauž savu viedokli, kāpēc uz "Dinamo" mačiem šosezon nāk krietni mazāk skatītāju, nekā citus gadus.

Sarunas garums: 35 minūtes

Bezmaksas sarunas fragments pieejams šeit: Savickis: "Krasi nemainoties situācijai,...
Vērtējums: +11

  +4 [+] [-]

, 2015-01-26 11:03, pirms 9 gadiem
uzzināju, ka Savickim visur kaut kas atkarājas

  +2 [+] [-]

, 2015-01-26 12:54, pirms 9 gadiem
Liidzigi ka politbirojs, RD vadiba drosi vien arii 1.5 nedeelju redigjeeja un saskanjoja so interviju, pirms taa tika publiceeta

Man tikai viens jautaajums Savickim.. par speeciigo Dinamo "piramiidu"... Pagaajushogadu Dinamo farmklubs Latvijas cempionaataa ierindojaas priekshpeedeejaa vietaa, izciinot tikai 10 uzvaras, pret Savicka vardiem runajot - "Amatieriem un pensionaariem". Kaa tad deveet tos speletaajus, kas sobrid atrodas RD pieteikumaa, kuri pagajushogadu parstaveeja Dinamo Junioru ?? Nemaz nerunajot par to kaa lielaaka dalja potenciaalas nakotnes "zvaigznes" beeg no Dinamo sisteemas, jo pec HK Riga viss beidzaas !!!

Butu ljot intersanti izveidot arii Latvijas hokeja cempionata "All Star" komandu, un ta varetu reizi gada aizvadiit paraug speeli pret RD, es domaju Savickim buutu ljoti daudz jaunu interesantu atzinju...

     [+] [-]

, 2015-01-26 16:33, pirms 9 gadiem
saņēma no čekas uzdevumu iestāstīt ka Dinamo vajadzīga KHL ?

  +3 [+] [-]

, 2015-01-26 18:21, pirms 9 gadiem
sveiks rakstīja: saņēma no čekas uzdevumu iestāstīt ka Dinamo vajadzīga KHL ?
Nē, ja nebūtu KHL - nebūtu Dinamo R. Ļoti vienkārši.

     [+] [-]

, 2015-01-26 18:45, pirms 9 gadiem
Dumš vai izliecies, nevar saprast....

  +4 [+] [-]

, 2015-01-26 19:02, pirms 9 gadiem
Ja ir intervijas "Gulbis style", tad nu jau kādu laiku ir arī intervijas "Savickis style".
Pērles birst kā no pārpilnības raga vienā laidā.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-26 20:01, pirms 9 gadiem
100% iestudēta intervija( Pat riebjas skatīties.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-27 02:26, pirms 9 gadiem
Var nepatikt Savickis, viņa stils utt., bet reāli viņš daudz ko pareizi pasaka. Tas, protams, nenozīmē, ka visur viņam piekrītu, bet tas gan ir fakts, ka Dinamo Latvijai un Latvijas hokejam ir vajadzīgs daudz vairāk, nekā priekš KHL.
Savukārt tie, kas negrib Dinamo, ir hokeja antifani un zāģē zaru, uz kura sēž. To esmu teicis jau sen. Ar LČ vien tālu netiksim, būs reāls krahs. To negribu pieredzēt.

  -2 [+] [-]

, 2015-01-27 04:59, pirms 9 gadiem
ir mums vel viena zvaigzne--Raitis Ivanans....

  +2 [+] [-]

, 2015-01-27 05:14, pirms 9 gadiem
denebs rakstīja: Var nepatikt Savickis, viņa stils utt., bet reāli viņš daudz ko pareizi pasaka. Tas, protams, nenozīmē, ka visur viņam piekrītu, bet tas gan ir fakts, ka Dinamo Latvijai un Latvijas hokejam ir vajadzīgs daudz vairāk, nekā priekš KHL.
Savukārt tie, kas negrib Dinamo, ir hokeja antifani un zāģē zaru, uz kura sēž. To esmu teicis jau sen. Ar LČ vien tālu netiksim, būs reāls krahs. To negribu pieredzēt.
Manuprat, te nav nekada sakara ar personigu nepatiku pret Savicki, bet gan pret sii cilveeka parliecibu, kas ir Latvijas hokejs? Vinjam Latvijas hokejs = Rigas Dinamo... Kas ir pilniigs un absoluuts absurds !

Nevar atklaasanas speles laikaa RD pret Minsku pazinjot, ka Rigas Dinamo ir olimpiaade panjeemis 8to vietu... (No RD skjiet ka bija 7 speletaji, un Latvijas izlase nav Rigas Dinamo)..

Vienigais "zara zagetaajs" ir pats savickis nosaucot Latvijas hokejistus par amatieriem, vinjs laikam domaa, ka profesionaalus hokejistus atrod kaapostos, un vinjiem uzreiz ir 26 gadi un NHL pieredze !

Kaa var profesionalaa hokeja komandaa, atrasties aarsts, kurs IR sazaaljojis vienu taviem potenciaalajiem naakotnes liideriem ar dopingu, un veel turpinaat tur straadaat ? Manuprat, vinjs nav cieniigs pat dienvidafrikas amatieru hokeja liigaa dvieljus pienest !

deneb, es nesmu RD anti fanats, man tikai riebjas, kaa muusu valstii dazi idioti var sacakareet hokeju, ar nemitiigiem kaskjiem, neesosas naudas daliishanaam un meerojoties ar to kuram ir labaaks hokeja inventaars. Es protams ljoti ceru, ka kljudos, bet ja ari RD turpinas patstaaveet, tad visticamaak mees redzeesim, kaa dinamo vadiibas un vinju pazinju atvases dzenaa ripu KHL !

  +3 [+] [-]

, 2015-01-27 08:07, pirms 9 gadiem
nenoskatījos interviju pat līdz galam.. kāda jēga klausīties cilvēku, kurš ēd un dzīvo par Krievijas naudu... Par krīzi Ukrainā piemin garāmejot, Ukrainas un Krievijas karš - neviens nezina, kurš sāka, kurš notrieca lidmašīnu utml... Nu beidzat...
Tik dziļi, ka pat jau gaismu neredz...
Jūs varat mierīgi vaigs vaigā skatīt nopirktu cilvēku... Kā nauda maina uztveri? Skatieties šeit...

  +3 [+] [-]

, 2015-01-27 10:28, pirms 9 gadiem
Un tā tālāk un tā tālāk 😀

     [+] [-]

, 2015-01-27 12:09, pirms 9 gadiem
Nu ko, lai saka - nu nav jau Savickis arī nekāds muļķis. Daudz kam jau var piekrist, piemēram tam, kad viss ir skaisti, tad nevienu nekas neinteresē, bet kad neiet vairs tik labi, tad uzreiz žurnālisti ceļ vētru, kaut vai runājot par algām.
Kaut vai runājot par tiem 78 miljoniem.
Par skatītāju skaitu nevar neko teikt, jo nekādas aptaujas neesmu redzējis kāpēc viss ir tā kā ir.
Tik vienu gan varu teikt - ja būtu par naudām bijusi mazāka vētra, tad skatītāju būtu bijis vairāk.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-27 12:24, pirms 9 gadiem
Un vēl ko gribēju teikt. Sprukts manuprāt, bija ļoti labs piemērs cik grūti ir atrast darbu eiropā. Un tagad padomājiet paši, kas notiktu ja Dinamo nebūtu. Kur tad tādi Dārziņi, Indraši splēlētu?
Protams, var jau teikt - kā būtu ja būtu, bet šķiet ka būtu traki.
Un par Laču es Savikam piekrītu.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-27 18:22, pirms 9 gadiem
Tas, ka Ulaņa kungs ir speciālists hokejā, protams ir zinām katram Latvijas iedzīvotājam, tāpat kā viņš bija speciālists banku jautājumos, aicinot visus ieguldīt bankā "Baltija"...
Arī Kalvīša kungs nenoliedzami daudz ir devis Latvijas hokejam - veselus divus dēlus, kuri nezin kāpēc, tomēr nespēlē RD...
Jūrmalā atņemot kādam īpašumus? Laikam, tie, kuri vairs nevar šurp atbraukt, domāja, ka Latvija pieder viņiem?
Un, protams Ukraina, kur neviens nezina, kurš notrieca lidmašīnu un kurš iesāka karu? Laikam tiešām tā nebija KHL valde!

     [+] [-]

, 2015-01-30 04:04, pirms 9 gadiem
Indrasis tiek verots no NHL, vai kads losis to zin vispaar...
restorāni Rīgā - saņem atlaides